Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2022

Παντελής Ταρνατόρος: "Αξιόπιστο πρωτάθλημα αγωνιστικά και οικονομικά"

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενίσχυση όλων των ομάδων της Volley League, αναφέρθηκε στην επιστροφή του συστήματος των πλέι οφ καθώς και στα έσοδα των ομάδων από τα ποσοστά του Στοιχήματος.

 

"Τα θετικά είναι πως έχουμε 10 ομάδες έναντι 8 που είχαμε τη σεζόν 2021-22 και όλες είναι πολύ δυνατές. Αυτό είναι βασικό. Εχουν ενισχυθεί, έχουν έρθει και καλοί ξένοι παίκτες. Στο αγωνιστικό θα δούμε καλό πρωτάθλημα. Το οικονομικό είναι πρόβλημα που μας ταλανίζει. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Θα βρεθούν λύσεις. Η Πολιτεία έχει κάνει πολλά πράγματα. Μας έχει δώσει χρήματα που δεν τα είχαμε δει ποτέ. Πιστεύαμε πως πιθανόν μέσα στο καλοκαίρι θα παίρναμε κάποια χρήματα. Ξεκαθαρίστηκε ότι δυστυχώς δε μπορούν να δοθούν αυτά τα χρήματα. Εμείς κοιτάζουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Και όταν έρθει η ώρα και γίνουν οι εκκαθαρίσεις θα πάρουμε χρήματα. Μέχρι τότε η ΕΣΑΠ και οι ομάδες πρέπει να βρουν τους οικονομικούς πόρους για να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα και να είναι αγωνιστικά και οικονομικά αξιόπιστο".

Η επιστροφή στα πλέι οφ

"Το σύστημα θα είναι διαφορετικό. Βασιζόμαστε στην παλιά καλή συνταγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Θα έχουμε και πάλι κορύφωση με φάιναλ-4. Θα γίνουν πολλοί και καλοί αγώνες και αντίστοιχα στα πλέι άουτ που θα βγάλει τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Ακρως ανταγωνιστικό το σύστημα που θα το ακολουθήσουμε την επόμενη διετία. Αυτό το σύστημα βολεύει τις ομάδες για να χρησιμοποιήσουν νέα παιδιά και δεν θα έχουν την πίεση στην κανονική περίοδο".

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ

"Μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω την ΕΡΤ. Για άλλη μία χρονιά θα είναι κοντά μας. Με έναν αγώνα κάθε εβδομάδα μέσω της ΕΡΤ3 και από εκεί και πέρα θα υπάρχει live streaming σε όλα τα ματς. Στο χέρι μας θα είναι να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Ο φίλαθλος κόσμος θα έρθει για να δει τα αστέρια των ομάδων. Εχουμε ομάδες πόλεις και αυτό είναι καλό. Ειδικά στα μεγάλα ντέρμπι θα έρθει πολύς κόσμος".

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject