Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-10-2022

Σδραυκάκης - Σαρικεΐσογλου: "Διψάμε για αγώνες και το στόχο τη παραμονής"

Rate this item
(1 Vote)
Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας, Παναγιώτης Σδραυκάκης μίλησε για τους στόχους και το νέο πρωτάθλημα:



"Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες ζουν για να παίζουν βόλεϊ και διψούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα μας έχει έναν και μοναδικό στόχο: Την παραμονή στη κατηγορία της VolleyLeague. Έχουμε το κατάλληλο υλικό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα βέβαια έρχονται μέσα από τη δουλειά και οι προπονήσεις μας είναι ο καθρέπτης για τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα αγώνα με αγώνα θα κοιτάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και το ταμείο στο τέλος της χρονιάς να μας βρει στην υψηλότερη δυνατόν θέση. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους συναδέλφους προπονητές μια όμορφη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς".

Σαρικεΐσογλου: "Πάμε να γράψουμε ιστορία"



Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ο αρχηγός του Αριστοτέλη Σκύδρας, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: "Η πόλη της Σκύδρας, μια μικρή πόλη της επαρχίας, διψά για το άθλημα του βόλεϊ, στο οποίο έχει γράψει τη δική της ιστορία. Όλοι εμείς το εισπράττουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας.Για να κάνουμε χαρούμενο αυτόν τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που στηρίζουν τον σύλλογο.  Με την έλευση και των τελευταίων παικτών, προσπαθούμε σκληρά, προπόνηση με προπόνηση δένουμε ως σύνολο και σίγουρα πάντα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Η διοργάνωση του Λιγκ Καπ ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά από τα οποία δουλεύουμε μαζί με τον προπονητή μας και τον βοηθό προπονητή. Ξεκινάμε έχοντας στο μυαλό μας έναν στόχο τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε , την παραμονή μας στη Volley League. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες"

 

Αφιέρωμα Volley League - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας 2022-23

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject