Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Χουσίδης - Ριζόπουλος: "Μαζί με τον κόσμο να πετύχουμε γρήγορη παραμονή"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θεόδωρος Χουσίδης και ο αρχηγός Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσαν για το παρθενικό ταξίδι του Άθλου Ορεστιάδας στο επαγγελματικό βόλεϊ:

 

«Κατά την εκτίμησή μου η φετινή Volleyleague θα έχει πολύ συναρπαστικούς αγώνες, θα γίνουν δυνατές αναμετρήσεις και πιστεύω θα είναι πολύ αμφίρροπες. Οι δικοί μας στόχοι, ως νεοφώτιστη ομάδα, είναι η γρήγορη παραμονή και αν το καταφέρουμε αυτό, θέλουμε να κοιτάμε και λίγο παραπάνω. Θεωρώ ότι οι ομάδες που θα κινηθούν για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, με δυνατά αουτσάϊντερ τον Φοίνικα Σύρου και τον ΠΑΟΚ», είπε ο Χουσίδης.

Δημήτρης Ριζόπουλος: Θέλουμε τον κόσμο

 

«Το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague αναμένεται πολύ δυνατό και συναρπαστικό! Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και περιμένουμε να δούμε ωραίους αγώνες με πλούσιο θέαμα. Από κει και πέρα όσον αφορά στη δικιά μας ομάδα, ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να πετύχουμε γρήγορα το στόχο της παραμονής, ώστε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τις υψηλότερες θέσεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» και με τη φωνή και την ενέργειά του, να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά τον πρωταθλητή, πιστεύω θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, χωρίς φυσικά να ξεχάσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου, που είναι εξίσου δυνατές ομάδες και μπορεί στο τέλος να κάνουν την ανατροπή.»

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Άθλος Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject