Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Έτοιμος για την πρεμιέρα

Rate this item
(0 votes)
Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται τη Δευτέρα (24/10) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι αρχίζουν τη φετινή τους προσπάθεια, για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, από την Νέα Σμύρνη, εκεί όπου αντιμετωπίζουν στις 16:00 (Live Streaming: YouTube/ESAP TV) τον Μίλωνα, για την 1η αγωνιστική της Volley League. Ο Θρύλος, που κάνει πρεμιέρα στην έδρα του Μίλωνα, θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και να «μπει» με το «δεξί» στη σεζόν 2022-23.


Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Επιτέλους, το πρωτάθλημα αυτό αρχίζει. Είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, γιατί αυτή τη χρονιά το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Είμαι χαρούμενος, που το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει. Είναι τιμή και περηφάνια, που παίζω για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω, ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι σκληρό για όλους, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και πολλοί καλοί παίκτες, ελπίζω ο κόσμος να έρχεται να μας βλέπει. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, τέσσερις από αυτές ίσως έχουν κάτι παραπάνω, αλλά θα δούμε πως θα είμαστε όλοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω παίξει με όλες τις ομάδες στην προετοιμασία, αλλά έχω παίξει για παράδειγμα με την Σύρο, που είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, ενώ έχουμε αγωνιστεί και με την Κηφισιά, τον Μίλωνα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και να είμαστε υγιείς όλη τη σεζόν».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Η αρχή είναι σημαντική. Κάθε αρχή είναι σημαντική. Για αυτό και εμείς, με όλη την προετοιμασία που έχουμε κάνει, θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, κόντρα στο Μίλωνα και έπειτα, να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά που κάνουμε. Οι στόχοι του Ολυμπιακού για φέτος είναι αυτοί που είναι κάθε χρόνο. Πρέπει να διεκδικείς τα πάντα, να κατακτήσεις τα πάντα και αυτό είμαστε εδώ να κάνουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους, να έχουμε μια ήρεμη σεζόν, μακριά από… κορονοϊούς και ελπίζω, να ολοκληρωθεί ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δουλέψαμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, είμαστε σε καλό σημείο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα, για κάθε πόντο, για κάθε νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε εσάς, τον κόσμο μας, σε κάθε ματς να είστε εδώ, να μας υποστηρίζετε, είστε ο έβδομος παίκτης μας, θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, μετά από κάθε νίκη. Θέλουμε να πανηγυρίζουμε μαζί μετά από κάθε πόντο, να πανηγυρίσουμε μαζί όμορφες στιγμές! Ό,τι νιώθω για τον Ολυμπιακό, θέλω να το μοιραστούμε μαζί, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα».

Άλεν Παγένκ: «Νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, δουλεύουμε πολύ σκληρά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το πρώτο ματς, για να δούμε και που βρισκόμαστε. Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή και τώρα ξεκινά η σεζόν. Ελπίζουμε σε πολλές νίκες και να είμαστε καλοί τη φετινή σεζόν».

Δημοσθένης Λινάρδος: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν φέτος στην Volley League, είμαι πολύ ανυπόμονος για την αρχή του πρωταθλήματος, πιστεύω έχουμε δέσει αρκετά σαν σύνολο. Θα φανούμε ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος, ότι στο τέλος, θα είμαστε μέσα στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων».

Σπύρος Χανδρινός: «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει την απαραίτητη δουλειά, σκληρή προπόνηση κάθε μέρα, είμαστε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι όλοι, να δώσουμε το 100%, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στη σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Απόστολος Πετσιάς: «Θεωρώ, ότι θα πάμε πολύ καλά αυτή τη χρονιά, κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στη χρονιά και πιστεύω, θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύχομαι να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα».



Από το Γραφείο του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject