Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2022

Δηλώσεις Σδραυκάκη, Βλαχόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Δηλώσεις Σδραυκάκη, Βλαχόπουλου
Download attachments:
O προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας δήλωσε Παναγιώτης Σδραυκάκης και ο πασαδόρος του Αριστοτέλη Κώστας Βλαχόπουλος είπαν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό:

 

Ο προπονητής του Αριστοτέλη δήλωσε: "Θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μας μετά από τέσσερις δεκαετίες. Ηταν γιορτή για τον τόπο μας και μεγάλη τιμή που παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Προσπαθούσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που πάει για τον τίτλο. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι".

O πασαδόρος του Αριστοτέλη Kώστας Βλαχόπουλος είπε: "Ξέραμε από την αρχή τη δυναμική του αντιπάλου μας. Έχει στόχο το πρωτάθλημα και εμείς στόχο την παραμονή. Μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο με το σερβίς. Θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, το διασκεδάσαμε και είμαστε έτοιμοι για τα υπόλοιπα ματς που έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα μου".

Media




Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject