Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2022

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Δηλώσεις Σάκης Ψάρρας, Ανδρέας Ανδρεάδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη με 3-1 σετ:

 

«Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες στο Λιγκ Καπ, μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη και αγώνα πέντε σετ. Είχαμε επίσης την απουσία του Γιορντάνοφ που λόγω ίωσης έχασε προπονήσεις. Ολα αυτά μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Περίμενα πως ο αγώνας σήμερα θα είναι λίγο περίεργος. Το 1ο σετ το χαρίσαμε με τα λάθη μας. Μετά βρήκαμε ρυθμό και επικρατήσαμε δίκαια. Ημασταν ανώτεροι στα πάντα. Χωρίς να παίξουμε πολύ καλά. Τηρουμένων των προβλημάτων σταθήκαμε καλά και πήραμε αξιοπρεπή νίκη».

 

Ο κεντρικός του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είχαμε πει από την αρχή να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να χτυπήσουμε τις μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Επομένως είμαστε μέσα στους στόχους και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Στόχος επίσης είναι να είμαστε πολύ βελτιωμένοι στο τέλος της σεζόν για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και κάτι καλύτερο ακόμα και από την 5η θέση που πήραμε πέρυσι. Χάσαμε το 1ο σετ γιατί κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες καταστάσεις. Αντιδράσαμε σωστά και με τις οδηγίες του προπονητής μας γυρίσαμε το ματς και πήραμε δίκαια τη νίκη αποδεικνύοντας πως αντιδρούμε σωστά στις δύσκολες καταστάσεις».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject