Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης Καζάζης, Κριστιάν Φρομ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ:

 

«Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ομάδα. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Μίταρ Τζούριτς. Αυτό επηρρέασε το κομμάτι του μπλοκ αλλά και γενικότερα τον ρυθμό μας. Κάναμε μία προσπάθεια στο 4ο σετ για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάμε το ματς στο τάι μπρέικ. Αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε να αποδώσουμε. Ολοι οι παίκτες το προσπάθησαν, αλλά κάποιες στιγμές χάνεται η αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να συνεφέρουμε την ομάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ κράτησε την απόδοση του, μας πίεσε στο σερβίς και νίκησε δίκαια. Στο τέλος θα κριθούν όλα. Στόχος μας είναι να μπούμε στην 4αδα. Στα πλέι οφ θα κριθούν όλα».

 

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Κρίστιαν Φρομ δήλωσε: «Αρχικά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που έπαιξε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και δείξαμε μαχητικότητα, ωστόσο είμαι απογοητευμένος που χάσαμε 3-1 μέσα στην έδρα μας. Από τη στιγμή που χάσαμε την πίεση από το σερβίς μας κάναμε το παιχνίδι των αντιπάλων μας πιο εύκολο και επίσης ήταν δύσκολο να σταματήσουμε τον διαγώνιο του ΠΑΟΚ. Τέλος, θα ήθελα να είχαμε λίγη περισσότερη υπομονή στα κρίσιμα σημεία, τα οποία καθόρισαν την αναμέτρηση».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject