Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-12-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Ηλίας Κρεούζης, Σπύρος Βελούδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ο.Φ.Η. με 3-1 σετ:


«Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στο Νίκο Σαμαρά και ξέρω από δικούς τους ανθρώπους, ότι το όνειρό του ήταν να δει ξανά ψηλά την Ορεστιάδα και να μπορέσουμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία! Ήταν κομβικό το παιχνίδι, καταφέραμε να διατηρήσουμε την τακτική και την έδρα μας, αυτό που είχα πει να είμαστε ανταγωνιστικοί και όποιος έρχεται εδώ μέσα να… περνάει δύσκολα και να παίρνουμε βαθμούς. Το καταφέραμε και με τον ΟΦΗ, μία πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία όμως δεν κατάφερε να σκοράρει καθόλου, σταματήσαμε τελείως τον σκόρερ της και καταφέραμε επίσης να είμαστε συνεχώς μπροστά στο σκορ. Ο ΟΦΗ σήμερα δεν είχε ποτέ εύκολο side out, πιέσαμε σωστά, όπως έπρεπε και τους χαλάσαμε το σκορ τους. Ούτως η άλλως είναι μία ομάδα που δεν σκοράρει πάρα πολύ, γιατί έχει κάποια προβληματάκια, αλλά κι εμείς καταφέραμε το μειονέκτημά τους να το κρατήσουμε σε χαμηλά νούμερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Ο λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Πραγματικά μία μεγάλη νίκη για μας, τη θέλαμε πάρα πολύ και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, ήταν πραγματικά ένας έξτρα παίχτης για εμάς! Αυτή τη νίκη τη θέλαμε πάρα πολύ, τη σκεφτόμασταν μέρες και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ήρθε! Τώρα τα κεφάλια μέσα για τη συνέχεια… Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά στο δικό μας side out, δηλαδή στην επίθεση μετά την υποδοχή, ήμασταν αποτελεσματικοί, παίξαμε με ποιότητα στην υποδοχή , προβληματίσαμε από την άλλη στα δύο πρώτα σετ τον ΟΦΗ με το σέρβις μας και καταφέραμε σε συγκεκριμένες περιστροφές, να «ανοίξουμε την ψαλίδα» και από εκεί και πέρα να είναι εύκολο. Στο γ’ σετ ο ΟΦΗ μας πίεσε, χαλάσαμε την ποιότητα της υποδοχής μας, δυσκολευθήκαμε να βρούμε λύσεις, το παιχνίδι πήγε στον πόντο κι εκεί μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά για τον ΟΦΗ που πήρε το σετ. Επανήλθαμε όμως ευτυχώς στο 4ο σετ, δυναμικά με ποιότητα και σταθερότητα και φτάσαμε σε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject