Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης (8η αγωνιστική, 17/12, 17:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι μεταξύ της Κηφισιάς και του Πηγάσου Πολίχνης θα ανοίξει χρονικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Volley League. (γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 8η αγωνιστική, 17/12, 17:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός)

 

H Kηφισιά έχει 11 βαθμούς σε 7 αγώνες και μοιράζεται την 5η θέση μαζί με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, ενώ στους 7 βαθμούς και στο -7 είναι ο Πήγασος Πολίχνης.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και δύο στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Τα προβλήματα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως ξεπερνιούνται και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Το πιο σημαντικό για εμάς ότι οι αθλητές που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση σιγά-σιγά αρχίζουν και επανέρχονται. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να βρούμε ξανά ρυθμό στην προπόνηση μας. Το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνιδι απέναντι σε μία καλή ομάδα που αποτελείται από έμπειρους αθλητές. Δεν είναι από τις ομάδες που χάνουν, πρέπει να παίξεις καλά για να τη νικησεις. Γνωρίζουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα οι έδρες δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και το Ζηρίνειο αποτελεί για όλες τις ομάδες ένα επιπλέον εμπόδιο. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχουμε και στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας».

 

Ο Πήγασος Πολίχνης προέρχεται από το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στη συγκομιδή βαθμών. Ο Πήγασος έχει 3 νίκες σε 7 αγώνες και 7 βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Έχουμε αποδείξει ότι όταν είμαστε πλήρεις και υγιείς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Απέναντι στον Πήγασο θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε ότι ο Πήγασος διαθέτει καλή ομάδα και έμπειρους αθλητές και πιστεύω ότι θα έχουμε αμφίρροπο παιχνίδι. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε ως ομάδα».

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Το προσεχές Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κηφισιά, μια ομάδα η οποία παίζει πάρα πολύ καλό βόλεϊ φέτος, έχει καλές μονάδες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, είναι εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Έχουμε εστίαση σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα θα δώσουμε άλλη μια μάχη για να την κερδίσουμε».

 

Είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Πηγάσου Πολίχνης για το πρωτάθλημα Volley League

 

Volley League 2022-23

8η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Τραχαλάκη, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβίων, 17:30 (Live Streaming ESAP TV): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject