Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-12-2022

Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας: Δηλώσεις Παναγιώτης Σδραυκάκης, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ:

 

 «Μπορεί να αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι τέσσερις ξένοι αλλά δεν είναι δυνατόν μία ομάδα να αρχίζει να παίζει μόνο με την παρουσία τους. Πρέπει να συντρέχουν και άλλοι λόγοι που έχουν να κάνουν με την πίεση που υπάρχει με τη βαθμολογική μας θέση. Τα μεγέθη με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικά. Κρατάμε την έναρξη της συμμετοχής των τεσσάρων ξένων στην ομάδα και προχωράμε. Με τον Φοίνικα την Τετάρτη θα παλέψουμε. Δεν πηγαίνουμε για να χάσουμε αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη ομάδα. Οποιος παίξει καλύτερα νικάει».

O λίμπερο του Αριστοτέλη Σκύδρας Σωτήρης Συναδινός δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο ματς με πολύ ένταση. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα με δυνατό ρόστερ. Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να τα δώσουμε όλα για να φανούμε αντάξιοι αντίπαλοι. Όλοι βάλαμε την καλύτερη εμφάνιση που μπορούσαμε. Πάντα μπαίνεις για να νικήσεις όποτε μπορέσεις και να δείξεις τι αξίζεις αλλά σήμερα ο Παναθηναϊκός δε μας το επέτρεψε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject