Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2022

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Δηλώσεις Σάκης Ψάρρας, Ανδρέας Ανδρεάδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη με 3-1 σετ στην Ορεστιάδα επί του Άθλου: 

 

«Στο σημερινό παιχνίδι είμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στον Άθλο Ορεστιάδας για αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να κάνω έναν μικρό απολογισμό όλων όσων πετύχει αυτό το διάστημα ο Μίλωνας μέσα στο 2022, με αφορμή το τέλος της χρονιάς. Μέσα στο 2022 κάναμε πραγματικά φανταστικά πράγματα, τα οποία δεν συντελούνται τόσο συχνά. Μία ομάδα με νεανικό ρόστερ, κατάφερε πέρυσι να βγει 5η, να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκά Κύπελλα και το φινάλε του 2022 να μας βρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Νομίζω είναι πράγματα που δεν τα περίμενε κανένας, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αλλά αυτό δείχνει ότι όταν γίνονται πράγματα με σύστημα, οργάνωση και υπάρχει σκληρή και επίμονη δουλειά, τότε όλα είναι εφικτά! Θέλουμε ο Μίλωνας να είναι ένα μοντέλο οργάνωσης για το ανδρικό βόλεϊ, σε αυτό χτίζουμε πάνω και αυτός είναι ο στόχος μας καθημερινά. Σήμερα το σερβίς μας ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό, αλλά γενικά είμαστε μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά στο μπλοκ άμυνα, η επίθεση μας στο side out ήταν πολύ καλή, ο Γιορντάνοφ για άλλη μια φορά ήταν πραγματικά ασταμάτητος και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά θεωρώ πως όλη η ομάδα σήμερα ήταν αυτή που έπρεπε και κυρίως στο μπλοκ -άμυνα, που είναι και η δύναμή μας».



Ο κεντρικός του Μίλωνα και εκ των διακριθέντων Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να πάρουμε το τρίποντο, ξέραμε πως ο Άθλος Ορεστιάδα στην έδρα του παίζει πάρα πολύ καλά και ήμασταν διαβασμένοι πάρα πολύ καλά, κάτι που φάνηκε και στο μπλοκ άμυνα. Χαιρόμαστε τη νίκη μας, την εδραίωσή μας στην 4άδα και σκοπός μας είναι στη συνέχεια να παίξουμε ακόμη καλύτερα, ώστε το τέλος της σεζόν να μας βρει σε οποιαδήποτε θέση μέσα στην 4άδα. Σήμερα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια εδώ, δεν βγήκε το σέρβις της Ορεστιάδας, κάτι που το αντιλήφθηκε ο Ηλίας Κρεούζης στο γ' προς δ' σετ, το γύρισε σε "φλοτ", μας δυσκόλεψε, αλλά είχαμε μία διαφορά και πήραμε τα σετ. Εμείς παίζουμε πολλά παιχνίδια, σίγουρα κάποια στιγμη θα κάνουμε κάποια "κοιλιά" ευελπιστώ να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να μη χάσουμε πόντους με "εύκολες" ομάδες, ώστε να φέρουμε το Μίλωνα στην 4άδα. Κρυφός μας πόθος είναι να κάνουμε κάτι σε ένα Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς", σε ένα Κύπελλο Ελλάδας, με μία καλή κλήρωση να φτάσουμε σε κάποιο τελικό και ποιος ξέρει τι γίνεται... ».

Media







Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject