Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-12-2022

Απόφαση του Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π. για το Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Rate this item
(0 votes)
Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

 

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ο.Φ.Η.», όπως αναπτύχθηκαν δια του από 16.12.2022 απολογητικού υπομνήματος, που κατέθεσε ο πρόεδρός του, Ιωάννης Δανδάλης, και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα και έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα) και όσων προσκομίστηκαν από το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

Στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα, που διεξήχθη την 27.11.2022, μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ», στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, την ποινή της έγγραφης σύστασης (άρθρο 17 § 2 Α περ. α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), αναφορικά με το αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα της δημιουργίας λεκτικού επεισοδίου από οπαδούς του, που, όπως προκύπτει από την επισκόπηση του σχετικού video οδήγησε σε διακοπή του αγώνα διάρκειας ενός λεπτού, παρά την αναφορά στο έντυπο καταγραφής του κομισάριου του αγώνα περί διακοπής τριών λεπτών και την απουσία σχετικής αναφοράς (περί διακοπής) από το φύλλο αγώνα, καθόσον πρόκειται για ιδιαιτέρως μεμονωμένο περιστατικό και κρίνεται ως παράπτωμα όχι ιδιαίτερης βαρύτητας.

 

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject