Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-01-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Δηλώσεις Σάκης Ψάρρας, Αλέξανδρος Νανόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό και την απώλεια της πρόκρισης από τους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Ξέραμε πως είχαμε δύσκολη αποστολή σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος για την πρόκριση, για να πάει για τίτλους. Για αυτό άλλωστε έχει φτιαχτεί. Παρόλα αυτά σταθήκαμε πολύ καλά. Το παιχνίδι στα δύο πρώτα σετ χάθηκε σε μία μπάλα. Βλέπουμε στα ίσια τον αντίπαλο που έχει υπερπολλαπλάσιο μπάτζετ και μεγαλύτερη ιστορία. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Θα σταθώ και στα παιδιά που μπήκαν αλλαγή μετά το 3ο σετ. Μπήκαν και κέρδισαν εύκολα τα δύο σετ και αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται από πίσω. Είμαι χαρούμενος έως ευτυχισμένος. Θέλω να σταθώ και στην κερκίδα που έρχονται νέα παιδιά και βλέπουν βόλεϊ. Επίσης όταν χάθηκε η πρόκριση δεν έφυγε κανείς από το γήπεδο. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος του Μίλωνα βλέπει βόλεϊ και του αρέσει το βόλεϊ και αυτό είναι ένα ακόμα μεγάλο κέρδος. Κοιτάμε βήμα βήμα που θα φτάσουμε. Δεν έχουμε υπογράψει πως θα μείνουμε στις υψηλές θέσεις. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Θα πρέπει να κατακτηθούν οι επιτυχίες με κόπο, προσπάθεια και προπόνηση».



O νεαρός ακραίος του Μίλωνα  Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Κληθήκαμε από τον προπονητή μας ενώ είχε κριθεί η πρόκριση αλλά για μας δεν είχε σημασία αυτό. Θέλαμε να τον δικαιώσουμε με την εμφάνιση μας και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η εφετινή σεζόν είναι πολύ ιδιαίτερη και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνονται ευκαιρίες και προσπαθώ για το καλύτερο κάθε φορά που ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες να βοηθήσω την ομάδα».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject