Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2023

Τσάλεντζ Καπ: Η Γαλατασαράι του Μιχαήλοβιτς θα είναι πρόκληση για την Κηφισιά

Rate this item
(1 Vote)

Η Κηφισιά είναι έτοιμη να υποδεχτεί την τουρκική Γαλατασαράι του Νικολά Μιχαήλοβιτς στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

 

Για την Κηφισιά θα είναι μία μεγάλη δοκιμασία, για τους αθλητές της μία μοναδική εμπειρία και για τους φίλους του βόλεϊ μία μοναδική ευκαιρία για να δουν έναν σπουδαίο αγώνα.

 

Η Γαλατασαράι έχει στη σύνθεση της τον Νικολά Μιχαήλοβιτς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, στον Φοίνικα και στον Εθνικό. Η αντίπαλος της Κηφισιάς έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην τουρκική λίγκα.

Το Σάββατο στην έδρα της νίκησε την Τουρσάντ με 3-0 σετ σημειώνοντας την 7η νίκη σε 8 αγώνες πρωταθλήματος. Έχει μόνο μία ήττα από τη Φενερμπαχτσέ με 3-2 σετ. Στη βαθμολογία η Γαλατά έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Χάλκμπανκ που έχει 23 και τη Φενέρ που έχει 22 βαθμούς.

 

Η Γαλατασαράι έχει προπονητή τον Τούρκο Σακίρ Ουμούτ και στο ρόστερ της υπάρχουν τέσσερις πολύ δυνατοί ξένοι. Πρόκειται για τον γνωστό μας Σέρβο ακραίο Νικολά Μιχαήλοβιτς, τον Τσέχο διαγώνιο Γιαν Χάντραβα, τον Σέρβο ακραίο Μίραν Κούγιουντζιτς και τον Γερμανό πασαδόρο Γιαν Ζίμερμαν.

 

Ο αγώνας θα γίνει στο Ζηρίνειο την Τετάρτη 22/11 στις 19:00 με διαιτητές θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Πίντραλ και ο Ολλανδός Βούτερ ντε Μπάαρ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject