Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2023

Ντάκουρης - Γουέστ: «Πήγαμε να "κλέψουμε" ένα σετ αλλά μας τιμώρησε ο αντίπαλος» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ντάκουρης - Γουέστ: «Πήγαμε να "κλέψουμε" ένα σετ αλλά μας τιμώρησε ο αντίπαλος» (vid)
Download attachments:
Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης και ο Αμερικανός πασαδόρος Ματ Γουέστ μίλησαν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που χάθηκε αλλά και την επόμενη αναμέτρηση με το Μίλων:

 

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πάρα πολύ στο σερβίς μας τον ΠΑΟ, δεν το καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Οπότε από τη στιγμή που είχε ιδανικές συνθήκες έκανε άνετα το παιχνίδι του. Στο δεύτερο σετ λίγο πιέσαμε καταφέραμε ήμασταν κοντά στο σκορ, πάλι έγινε ένα ξέσπασμα του Παναθηναϊκού μια δικιά μας ολιγωρία. Αυτές οι δυο ομάδες (σ.σ. ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) έχουν διαφορετικούς στόχους. Σίγουρα ο ΠΑΟ έχει την ποιότητα να πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλό του. Προσπαθήσαμε, σε κάποια σημεία κάναμε λίγο και την υπέρβαση αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι είναι πέντε ομάδες οι οποίες μπορώ να πω ότι είναι ισάξιες. Μαζί με τον Μίλωνα οι τέσσερις πρώτες ομάδες θεωρώ ότι κάνουν τη διαφορά, ναι εκεί προσπαθείς να κάνεις την υπέρβαση αλλά πολλές φορές η διαφορά δυναμικότητας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τα 3-2 σετ είναι περισσότερο στα παιχνίδι με τις πέντε ομάδες, δεν σημαίνει ότι θα παρατήσουμε κανένα παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Σαφώς η υπέρβαση είναι από τα «μεγάλα» παιχνίδια αλλά νομίζω μέχρι το τέλος θα βρούμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

Κατά πόσον προσφέρεται το επόμενο ματς με τον Μίλωνα, για να ρεφάρει την απώλεια, σημείωσε: «Κάποιες ήττες είναι προγραμματισμένες. Προσπαθείς να ρεφάρεις σε ήττα που δεν έχεις υπολογίσει, όπως κάναμε στην Κηφισιά. Στην Κηφισιά κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός προγράμματος. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Μίλωνας φαίνεται ότι είναι σε μια πολύ καλή φόρμα αυτή τη στιγμή σαφώς έχει διαδοχικά παιχνίδια και ενδεχομένως μπορεί να είναι κουρασμένος, εννοείται ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Ο πασαδόρος της Καλαμάτας 80 Ματ Γουέστ δήλωσε: «Ελπίζαμε να ελέγξουμε την αναμέτρηση λίγο περισσότερο αλλά δε μας άφησαν ποτέ να νοίωσουμε άνετα. Αυτό όμως κάνουν οι καλές ομάδες. Δεν χάνουν ποτέ τον έλεγχο. Πιστεύω πως στο 1ο σετ είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να «κλέψουμε» σετ. Αν το πετυχαίναμε τότε θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι καθώς η πίεση θα ήταν στον αντίπαλο. Αλλά έτσι είναι οι καλές ομάδες. Παίζουν δυνατά και σε κάνουν να πληρώνεις. Μερικές φορές αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου. Κανείς δεν εγκαταλείπει την ελπίδα πως θα είμαστε η τέταρτη ομάδα στην τελική κατάταξη. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά αυτή είναι η ομορφιά της πρόκλησης. Γενικά είμαστε ομάδα του τάι μπρέικ αλλά ελπίζω από εδώ και πέρα να πάμε σε καθαρές νίκες. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με το Μίλωνα. Νοιώθουμε καλά. Είχαμε καλή εβδομάδα προετοιμασίας. Προχωράμε προσαρμοζόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject