Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-01-2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκου Γαλιώτου

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάρκο Γαλιώτο, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Ο Μάρκος Γαλιώτος αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου.


Γεννημένος στις 23/08/1996, ο Μάρκος Γαλιώτος αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 195cm. 

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του τη σεζόν 2014-15, παίζοντας στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Την επόμενη σεζόν (2015-16) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΣΦΠ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και το Σούπερ Καπ. 

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ η επόμενη (2017-18) ήταν η πρώτη, εκτός Ελλάδας, παίζοντας για την Örkelljunga Volley, από τη Σουηδία. 

Τη σεζόν 2018-19 επαναπατρίστηκε για να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ την επόμενη σεζόν (2019-20) κυνήγησε και πάλι το όνειρο του εξωτερικού, παίζοντας για την VCA Amstetten NÖ, από την Αυστρία. 

Η σεζόν 2020-21 τον βρήκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον ΟΦΗ, ενώ και η επόμενη (2021-22) τον βρήκε σε νησί, αλλά σε αυτό της Σύρου, παίζοντας με την φανέλα του Φοίνικα. Μάλιστα, έχοντας ως προπονητή τον Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο Μάρκος Γαλιώτος κατέκτησε το Σούπερ Καπ εκείνη την σεζόν. 

Στον Φοίνικα Σύρου έμεινε και τη σεζόν 2022-23, με τις εμφανίσεις του να του... ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής Ομάδας, με την οποία και αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023. Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου αγωνίστηκε με την φανέλα του Φοίνικα, και πλέον έρχεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρκος Γαλιώτος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, είναι μία κίνηση την οποία ήθελα να κάνω πολλά χρόνια τώρα. Παρουσιάστηκε τώρα, και πιστεύω είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο μπορώ. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία και αυτή θέλουμε να συνεχίσουμε, κυνηγώντας όσα περισσότερα μπορούμε. Πολύ βασικό στην απόφαση μου ήταν ο προπονητής, Γιόσκο Μιλενκόσκι, με τον οποίον έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Νιώθω πολύ άνετα μαζί του και χαίρομαι που με επέλεξε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, κυνηγώντας κάθε χρόνο όλους τους τίτλους».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρκο!

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject