Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-02-2024

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Καλαμάτα 80 (17η αγωνιστική, 24/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Mε την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Καλαμάτα 80 θα ανοίξει χρονικά το πρόγραμμα της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Volley League. (γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17η αγωνιστική, 24/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλας).

 

O ΠΑΟΚ έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση και κυνηγάει τον Μίλωνα που είναι τρίτος με 30 βαθμούς ύστερα και από το εξ αναβολής αγώνα που έδωσε στη Σύρο και νίκησε τον Φοίνικα 3-0. Ο ΠΑΟΚ στις δύο αγωνιστικές ππου απομένουν έχει να δώσει αγώνες με την Καλαμάτα στην έδρα του και με τον Φοίνικα στη Σύρο επομένως θέλει δύο τρίποντα για να ελπίζει πως θα προσπεράσει τον Μίλωνα ακόμα και με την ισοβαθμία (ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Μίλωνα).

 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ στην Κηφισιά. Το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση «ταρακούνησε» τον Γιόσκο Μιλενκόφσκι και τους παίκτες του που θέλουν μέχρι το τέλος της σεζόν μηδενικές απώλειες αφού κάθε λάθος από εδώ και στο εξής κοστίζει ακριβά.

 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

 

Ο Α.Ο.Καλαμάτας 80 δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα επιβίωσης. Έχει μείνει μόνος στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς αλλά τα καλά νέα είναι πως σε απόσταση δύο βαθμών βρίσκονται πέντε ομάδες, επομένως είναι μέσα στο παιχνίδι της παραμονής αλλά θέλει να μετρήσουν τα πλεονεκτήματα έδρας στα πλέι άουτ. Η ομάδα της Μεσσηνίας την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο στην Καλαμάτα σε αγώνα «τελικό επιβίωσης».

 

O προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Έχουμε δύσκολη αποστολή στην έδρα του νικητή του Σούπερ Καπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα και με διαφορετικούς στόχους από τη δική μας ομάδα. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον Α γύρο μιας και ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί αρκετά και ειναι πιο πλήρης ομάδα. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε βαθμούς για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να αποφύγουμε τα play out ή τουλάχιστον να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας σε αυτά τα παιχνίδια. Όλη τη χρονιά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοι και διεκδικούμε τα παιχνίδια. Αυτο θα κάνουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στη βαθμολογία και βρισκόμαστε τώρα σε δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για την παραμονή μας στην volley league».

 

Π.Α.Ο.Κ. - A.O.Kαλαμάτα 80
2023-24
24/02/2024: Volley League  17η Α.Ο.Καλαμάτα 80 - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων  
16/12/2023: Volley League Α.Ο.Καλαμάτα 80 - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 (17-25, 22-25, 28-26, 18-25)

 

Volley League - 17η αγωνιστική

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 20.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Παναγιώτιδου.

Γυμναστήριο Μετς, 21.30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ονόπας, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 17.00 (ERT-3 Η.D.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατσιάρας, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ρεπό ο Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject