Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-11-2013

Παντελής Ταρνατόρος: «Η Forthnet και οι αθλητές συμβάλουν στην ανάπτυξη του βόλεϊ» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της συνεργασίας με τον όμιλο Forthnet NOVA και ευχαρίστησε τους αθλητές και όσους συμβάλουν στην προβολή και ανάπτυξη του βόλεϊ...
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήταν μια πολύ λαμπρή εκδήλωση, μια εκδήλωση αφιερωμένη στο βόλεϊ. Τιμήσαμε τους πρωταγωνιστές του αθλήματος και αυτό είναι η ουσία του θέματος. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την NOVA και τον όμιλο Forthnet, ευχαριστούμε τους αθλητές και γενικοτέρα σε όσους συμβάλλουν ώστε το βόλεϊ να πηγαίνει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ελπίζουμε κάθε χρόνο τα πράγματα να είναι καλύτερα, γι'αυτό προσπαθούμε. Όπως είπα στην ομιλία μου, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πάρα πολύ δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τους παλιούς αθλητές αυτό που θέλω να πω είναι, να είναι σαν το κρασί, όσο παλιώνουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Για τους νέους είναι να διδάσκονται από τους παλιούς και να μπορέσουν να κάνουν το μέλλον ακόμα πιο θετικό, πιο παραγωγικό απ'ότι το έχουν κάνει οι παλιότεροι».
 
 
 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject