Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2013

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Κλείσαμε όμορφα το Τσάμπιονς Λιγκ»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ο διεθνής ακραίος Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε μετά τη νίκη επί της Οστράβα:
«Ο Ολυμπιακός πρέπει να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση, είναι η μεγαλύτερη συλλογική διοργάνωση για το βόλεϊ. Είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχαμε, φέραμε καλά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό, κλείσαμε όμορφα το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας μένει μια πίκρα που δεν καταφέραμε να περάσουμε και τώρα περιμένουμε για το CEV Cup, θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει, συνεχίζουμε δυνατά και για το πρωτάθλημα τώρα και το Κύπελλο. Έιχα πάρει μέρος την τελευταία φορά που συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω την επόμενη να ισοδυναμεί και με πρόκριση».
 
Για τους απόντες Χριστοφιδέλη-Γιορντάνοφ:«Αυτό δεν έγινε γιατί υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, και οι δώδεκα συμμετέχουμε στις προπονήσεις και βοηθάμε. Ο προπονητής μας προτίμησε να τους ξεκουράσει για το παιχνίδι με τον Εθνικό».
 
osfp-ostrava11.jpgostrava1.jpgkournetas.jpgosfp-ostrava1.jpgcaldeira-stefanou.jpgosfp90.jpgkokkinakis1.jpgmaroulis.jpgosfp-ostrava12.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject