Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2014

Σερβίς στο 47ο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Όλα είναι έτοιμα για το σερβίς στο 47ο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου θα γίνουν και οι έξι αγώνες της 1ης αγωνιστικής που έχουν τον χαρακτήρα ντέρμπι επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη για το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών.
Οι 12 ομάδες μετά από δύο γύρους θα πάρουν θέση για την 4αδα όπου οι τέσσερις καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και τα πλέι οφ για τις θέσει 5-8. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει η μάχη της επιβίωσης μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Μετά από ένα δύσκολο αλλά πολύ παραγωγικό καλοκαίρι η ΕΣΑΠ ολοκλήρωσε την ιστορική συμφωνία με τον ΠΑΣΑΠ και την ΕΟΠΕ για το νέο χάρτη του επαγγελματικού βόλεϊ που νομοθετήθηκε.

Με κινητήριο μοχλό τη χορηγία του ΟΠΑΠ και του ομίλου NOVA Forthnet η ΕΣΑΠ και τα ΤΑΑ έχουν κάνει βήματα προόδου αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό.

Στο νέο πρωτάθλημα ισχύει η αύξηση των ξένων παικτών σε τέσσερις για κάθε ομάδα, αλλά και οι αυστηρές προϋποθέσεις συμμετοχής με σκοπό την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Η ΕΣΑΠ εύχεται υγεία και καλή σεζόν στους αθλητές, στους προπονητές, στους παράγοντες, στους διαιτητές, στους εκπροσώπους του Τύπου και καλεί το φίλαθλο κοινό να απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα.

 
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject