Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2014

Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Μου ξύπνησαν μνήμες στη Σύρο»

Rate this item
(0 votes)
Ο Zένια Γκόρτσανιουκ έφτασε στην Ερμούπολη το 2011 για να συνδράμει τη προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου για είσοδο στην  4αδα του πρωταθλήματος.
Η προσαρμογή του στην ομάδα του τότε προπονητή Νίκου Νεόφυτου ήταν εντυπωσιακή και ο Γκόρτσανιουκ ήταν από τους πρωταγωνιστές της καλύτερης πορείας που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Φοίνικας στο πρωτάθλημα φτάνοντας μέχρι τους τελικούς κόντρα στον Ηρακλή. Ο Γκόρτσανιουκ επέστρεψε στη Σύρο ως αθλητής της ΜΕΝΤ και συναντήθηκε με παλιούς φίλους και γνωστούς που έκανε στο νησί, ενώ έπαιξε αντίπαλος και του Τόμισλαβ Ντόκιτς που τότε ήταν συμπαίκτης του.
 
«Οι αναμνήσεις απ' αυτό το γήπεδο είναι ευχάριστες, από τις καλύτερες που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Με τον Φοίνικα κάναμε μια καταπληκτική χρονιά και δικαιούμασταν να πάρουμε και τον τίτλο Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εγώ κοιτάω την ομάδα μου. Με τη ΜΕΝΤ κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια νέα ομάδα στη κατηγορία και προσπαθεί να καθιερωθεί. Δεν θα είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Οι διακοπές του ρεύματος σε συνδυασμό με κάποια λάθη των διαιτητών μας έβγαλαν από το ρυθμό μας και δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα που πήραμε και να πάρουμε το παιχνίδι», είπε ο Γκόρτσανιουκ.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject