Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-01-2015

Α.Ο.Κηφισιάς - Μ.Ε.Ν.Τ. (11η αγωνιστική, 4/1, 18.30)

Rate this item
(0 votes)
Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις θα γίνουν στο Ζηρίνειο μεταξύ του αήττητου στην έδρα του Α.Ο.Κηφισιάς και της ΜΕΝΤ που δεν έχει νίκη εκτός έδρας (11η αγωνιστικη, 4/1, 18.30, Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Μυλωνάκης).
Η Κηφισιά στοχεύει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Στην έδρα της έχει δώσει τέσσερις αγώνες και είναι αήττητη. Στόχος είναι το τρίποντο που θα την διατηρήσει εντός 4αδας με το τέλος του Α΄γύρου.
 
«Η 4αδα ήταν ουτοπία»
 
Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Η ΜΕΝΤ έπαιξε πολύ καλά με την Ορεστιάδα και παρά τις απουσίες που είχε κατάφερε να νικήσει. Έχει καλό σύνολο και έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που έχει παίξει στο πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε προβλήματα. Αν και είχαμε προγραμματίσει προπονήσεις μέσα στις γιορτές, λόγω του ψύχους στο Ζηρίνειο δεν κάναμε σωστές προπονήσεις. Αυτή η κατάσταση έπαιξε το ρόλο της και σε διάφορους μικροτραυματισμούς. Είμαστε παραπάνω από το στόχο του Α΄γύρου και αυτό μας ικανοποιεί. Εάν κλείσουμε με τρίποντο τον Α΄γύρο θα έχουμε κάνει την υπέρβαση μας. Είναι ευκαιρία να τελειώσουμε τον Α΄ γύρο μέσα στον πρώτη 4αδα που αρχικά ήταν μία ουτοπία».
 
Με Χατζηηλιάδη αντί Γκόρτσανιουκ
 
Η ΜΕΝΤ μοιράζεται την 8η θέση μαζί με την Ορεστιάδα και στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από τις εντός έδρας επιτυχίες με ΑΕΚ και Ορεστιάδα. Σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα (3-1 επί της Ορεστιάδας) θα απουσιάσει ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που αποχώρησε στο Κατάρ. Η απωλεία καλύπτεται με την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηηλιάδη που δεν αγωνίστηκε με την Ορεστιάδα. Η ΜΕΝΤ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας.
 
«Μοιάζουν οι δύο ομάδες»
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της και εμείς δεν έχουμε νικήσει εκτός έδρας. Η Κηφισιά έχει πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρονια. Με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο μας θα έλεγα πως οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία. Θα έλεγα πως μοιάζουμε κιόλας στο στιλ παιχνιδιού και στην ομαδικότητα. Και οι δύο προπονητές είναι πολλά χρόνια στον πάγκο. Παρότι ο αντίπαλος μας έχει προβάδισμα στα προγνωστικά στο μυαλό μας είναι η καλή τακτική και η πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Πηγαίνουμε να πάρουμε το "δίπλο" και να κανουμε έναν καλό αγωνα, χωρίς λάθη».
 
Πρώτος αγώνας
 
Ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Κηφισιάς και της ΜΕΝΤ θα είναι και ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων στη Volleyleague
 
 
 
 
 
 
 

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και η TV στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 που θα γίνουν 3-5 Ιανουαρίου 2015:
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο. Ορεστιάδας – ΑΕΚ
Διαιτητές: Κουτσούλας, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Μαργαριτίδης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Γκαρίλης.
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» 20.00 (Novasports-1): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ειρήνη. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Παναγιωτίδης.
 
Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 18.30: Α.Ο. Κηφισιάς - Ένωση Τούµπας
Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Καλομοίρης, Διαμαντής. Γραμματεία: Σωτοπούλου.
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ. Παµβοχαϊκός – Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Βουδουρης, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
 
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαµίας 19.00: Γ.Σ. Λαµία – Ολυµπιακός
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Σακελλάρης, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Σάλτα.
Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. Κυψέλη 19.30 (Novasports-3): Παναθηναϊκός ΑΟ – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χαμπιλού, Χλωρός. Γραμματεία: Νιζαμή.
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject