Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-01-2015

Δεύτερη νίκη για Γ.Σ.Λαμία, 3-0 τη ΜΕΝΤ (video - φωτό)

Rate this item
(1 Vote)
Cannot find LAMIA/2014-15/lamia-ment folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/LAMIA/2014-15/lamia-ment/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40
Ο Γ.Σ.Λαμία έχοντας στη σύνθεση του το νεοαποκτηθέντα Σέρβο διαγώνιο Τόμο Μίτσιτς και για πρώτη φορά λίμπερο τον Θεόδωρο Τσαδήμα νίκησε τη ΜΕΝΤ με 3-0 σετ σε αγώνα για την 14η αγωνιστική και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην Volleyleague ΟΠΑΠ.
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Λαμίας στο πρωτάθλημα και η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μετά το 3-1 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην 12η αγωνιστική.
 
Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 1ο σετ όπου η ΜΕΝΤ είχε προβάδισμα από το 8-5 και 16-13. Ο Θανάσης Κατσιγιάννης που ξεκίνησε διαγώνιο τον ακραίο Καβαθά, έριξε στον αγώνα Μίσιτς. Η υποδοχή βελτιώθηκε και με σερί 4-0 η Λαμία πέρασε μπροστά 20-17 μέχρι που έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20. Από εκεί και πέρα η Λαμία είχε συνέχεια βασικό τον Μίσιτς και με καλό ρυθμό έφτασε στη νίκη.
 
Μετά το τέλος του αγώνα παραιτήθηκε ο Σπύρος Γκολίτσης από την τεχνική ηγεσία της ΜΕΝΤ ύστερα από 11 χρόνια θητείας.
 
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ε.
 
Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Κατσιγάννης): Καβαδάς, Ούγκο Γκιμαράες, Τεσέιρα, Φαμπιάνο, Μαδούρας, Γκιρτζίκης / Τσαδήμας (λ), Μίσιτς.

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Παπαϊακώβου, Μπίσετ, Παντίρης, Σακόγλου / Αντωνιάδης (λ), Μάντζιος, Αντιφάκος, Ναζίρης, Κλέσερντ.

 
*Το στατιστικό θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Κατσιγιάννης δήλωσε: «Κάναμε μία ακόμα καλή εμφάνιση και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια μας για παραμονή. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι σημαντικό που γυρίσαμε το 1ο σετ ενώ χάναμε με 16-13. Τα δύο παιδιά που ήρθαν, ο Μίσιτς και ο Τσαδήμας βοήθησαν πολύ και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές κάναμε ένα πολύ καλό σύνολο. Συγχαρητήρια σε όλους. Το μυαλό μας είναι στον αγώνα με ».

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης συγκινημένος ανακοίνωσε την παραίτηση του μετά από 11 χρόνια στον πάγκο της ΜΕΝΤ: «Ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Είναι πολλά πράγματα που έχουν μαζευτεί και είναι καλύτερο για όλους να αποχωρήσω. Αποχωρώ για οικογενειακούς λόγους. Αν είχαμε την ομάδα που ξεκινήσαμε αυτό το πρωτάθλημα θα είχαμε καλύτερη συγκομιδη βαθμών και θα ήμασταν σίγουρα εντός 8αδας».

 

 

 

 

 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject