Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-04-2015

ΜΕΝΤ - Α.Ο.Κηφισιάς (22η αγωνιστική, 4/4, 17.00, Novasports-1)

Rate this item
(0 votes)

Στην Τούμπα γίνεται ένας ακόμα κομβικός αγώνας για τη τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Α.Ο.Κηφισιάς. Η ΜΕΝΤ με τρίποντο είναι πιθανό να αποφύγει και τα πλέι άουτ εις βάρος της Λαμίας και της ΑΕΚ, ενώ η Κηφισιά με τρίποντο έχει ελπίδες για να μπει στην 4αδα (22η αγωνιστική, 4/4, 17.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης).

 
Η ΜΕΝΤ κρατάει την κατάσταση στα χέρια της αρκεί να καταφέρει νίκη επί της Κηφισιάς. Εντός έδρας η ομάδα του Σπύρου Φίνου είναι πολύ δυνατή κι ελπίζει σε νίκη με τρίποντο ώστε να αυξήσει τη διαφορά στους 10 βαθμούς από την ΑΕΚ (στην περίπτωση που και η «Ενωση» ηττηθεί από την Ορεστιάδα). Σε αυτή την περίπτωση
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Φίνος είπε: «Δεν στηριζόμαστε σε κανένα σενάριο και σε καμία βοήθεια. Μόνο στις δυνάμεις μας. Ετοιμαζόμαστε για νίκη με την Κηφισιά. Πρώτος στόχος είναι να πάμε 10 βαθμους από την ΑΕΚ και να μην έχουμε πλέι άουτ. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα άλλα ματς. Εάν δεν κλείσουμε στο +10 που είναι ο στόχος μας είμαστε έτοιμοι και για τα πλέι άουτ. Ελπίζω σε απόδοση όπως αυτή που κάναμε στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό. Η Κηφισιά δεν είναι αδιάφορη αλλά οι πιθανότητες της να περάσει στην 4αδα είναι λίγες. Εμείς θέλουμε να γίνει καλό παιχνίδι και να νικήσει η καλύτερη ομάδα».
 
Η Κηφισιά προκρίνεται στην 4αδα μόνο με ένα σενάριο. Να νικήσει 3-0 ή 3-1 σετ τη ΜΕΝΤ, να χάσει ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ 3-0 ή 3-1 σετ και να νικήσει ο Εθνικός τον Φοίνικα 3-2 σετ. Σε αυτή την περίπτωση θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία Κηφισιάς, Παναθηναϊκού και Φοίνικα και η Κηφισιά θα είναι στην 4η θεση, ο Παναθηναϊκός στην 5η θέση και ο Φοίνικας στην 6η θέση.
 
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Περιμένω ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Είναι από τους αγώνες που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κατηγορίας. Εμείς σε κάθε περίπτωση στοχεύουμε στη νίκη, είτε έχουμε ελπίδες για 4αδα, είτε όχι. Εχουμε λίγες πιθανότητες για να μπούμε στην 4αδα και η κατάσταση δεν εξαρτάται 100% από την ομάδα μου. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε. Πράγματι εκτός έδρας δεν είμαστε δυνατοί στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι ήμασταν καλύτεροι εκτός έδρας. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Υπάρχει κούραση αλλά θέλουμε καλό και επιτυχημένο φινάλε στο πρωτάθλημα».
 
*Στον Α΄γύρο η Κηφισιά νίκησε τη ΜΕΝΤ 3-0 (25-20, 25-18, 25-15)
 
 
 
 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 04 Απριλίου 2015
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα 17.00: ΑΕΚ - Α.Ο.Ορεστιάδας

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χαμπιλού, Καλομοίρης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολης 17.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Τονονίδης, Μουτζούρης. Γραμματεία: Παπαχρήστου.
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 17.00: ΜΕΝΤ - Α.Ο.Κηφισιάς
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κεχαγιά, Κουκουμάκας. Γραμματεία: Καρακούλια.
Γυμναστήριο Μίκρας 17.00: Α.Σ.Άρης - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Δρανίτσας, Γιώγιου. Γραμματεία: Βάμβα.
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Μουλά Ε., Αγγελίδης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Καντλή. Γραμματεία: Λιάκου.
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Πεχλίδης. Γραμματεία: Λαδάς.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject