Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2016

Η Λαμία δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στους «8» του κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Μπορεί η Δραπετσώνα να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ αλλά δυσκόλεψε τη Λαμία η οποία μετά την απώλεια του 1ου σετ, βελτιώθηκε και έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ που της έδωσε και την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ανδρών.

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε τη διοργάνωση του Κυπέλλου η Δραπετσώνα, η μοναδική εκπρόσωπος της Β’ Εθνικής που έφτασε μέχρι τους ‘16’, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την Λαμία.

Η Δραπετσώνα εκμεταλλευόμενη και τα προβλήματα της Λαμίας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ (όπου ελλείψει άλλων εναλλακτικών λύσεων ο Πέτιο Ντραγκίεφ χρησιμοποίησε τον Αγγελόπουλο κεντρικό) κι έχοντας σταθερά το προβάδισμα από την αρχή (8-6, 12-9, 17-12, 21-19) πήρε το πρώτο σετ.

Στο β’ σετ ο προπονητής της Λαμίας πέρασε στο κέντρο τον Αραούχοκαι κάποια στιγμή η ομάδα του βρήκε ρυθμό μετατρέποντας το 12-13 σε 16-24, ενώ ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο γ’ σετ.

Εκεί η Λαμία προηγήθηκε με 21-24, όμως η Δραπετσώνας με φοβερές άμυνες και κόντρα μπάλες ισοφάρισε 24-24 για να φτάσουμε στο 26-26 όπου Χέντσι και Χέικγουορθ διαμόρφωσαν το 26-28 για να επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι σχετικά εύκολα στο δ’ σετ.

Η γνώμη του πάγκου
Δημήτρης Χατζημιχάλης: «Ήταν το επιστέγασμα μιας πορείας που έκαναν τα παιδιά. Κοντράραμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω στο τρίτο σετ αλλά έτσι είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός κρίνεται στις μπορουσε το βόλεϊ και ο αθλητισμός κρίνεται στις λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαρισμένος για όλη την προσπάθεια που έγινε».

Πέτιο Ντραγκίεφ: «Κρατάμε το αποτέλεσμα, είχαμε προβλήματα και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε. Ωστόσο μέχρι την επόμενη φάση θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, θα βρούμε ρυθμό και το Κύπελλο θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Τα σετ: 1-3 (25-19, 17-25, 26-28, 15-25)

Οι συνθέσεις:
ΔΑΣ Δραπετσώνας (Χατζημιχάλης): Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης -λ / Τζανετόπουλος, Στρατηηός, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου, Γιωτάκης, Μεσσάλας, Ορμενάι
ΓΣ Λαμία (Ντραγκίεφ) Δημητριάδης, Χέντσι, Παπαθωμόπουλος, Χέικγουορθ, Καπίρης, Αγγελόπουλος, Τσιράκης -λ / Αραούχο, Καρβούνης

Πηγή: ΕΟΠΕ - volleyball.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject