Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-02-2016

Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ για το πρώτο εισιτήριο του φάιναλ-4 κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)
Στο Βραχάτι μεταφέρεται η δράση στο ανδρικό βόλεϊ με τον Παμβοχαϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Τρίτη (23/2, 17.30, ΕΤ-3) στην πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

 
Ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα δώσει έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, ενώ με τον Παμβοχαϊκό θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής του Κώστας Δεληκώστας.

Αυτό είναι το τρίτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, έχοντας μοιραστεί τις νίκες με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στην έδρα του με 3-2 και τον Παμβοχαϊκό να κερδίζει με 3-1.

«Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς το να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Final 4. Έχω λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και την όρεξη που δείχνουν για να δουλέψουμε και ατομικά αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού», είπε ο Κώστας Δεληκώστας στο volleyball.gr με τον Θρακιώτη τεχνικό να συμπληρώνει: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μία νίκη και μία δύσκολη ήττα στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ψυχολογικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σίγουρα όμως θα παίξει ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ έχει δύο Αμερικάνους με τον Λι να είναι παίκτης υψηλού επιπέδου κι έναν πολύ καλό προπονητή. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και θεωρώ ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ ακόμη κι η απώλεια του Λιγκ, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον αντίπαλος μας. Το σίγουρο είναι όμως ότι κι εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε το εισιτήριο για το Final 4».

«Περιμένω να γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που το νιώσαμε στο πετσί μας όταν βρεθήκαμε εδώ για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα περίπου. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες αλλά αυτό δεν αλλάζει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης στο στο volleyball.gr και συνέχισε: «Υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση από το Λιγκ Καπ. Το πόσο μας επηρέασε ψυχολογικά θα το ξέρουμε μετά το ματς, αλλά σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως χάθηκε ο τελικός. Άλλες φορές αυτό λειτουργεί θετικά, άλλοτε αρνητικά κι ελπίζω ότι σε εμάς θα λειτουργήσει θετικά. Από την άλλη σίγουρα θα λειτουργήσει θετικά και η αλλαγή προπονητή στον Παμβοχαϊκό γιατί οι παίκτες του θα έχουν κίνητρο να αποδείξουν κάποια πράγματα, ωστόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ».

Οι άλλοι τρεις αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθούν την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ηρακλή, τον ΑΟΠ Κηφισιάς να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Λαμία να κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016
Γ.Τριαντάφυλλος, Βραχάτι, 5.30μ.μ: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρήνη. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης Επόπτες: Καραγιανόπουλος, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Κτενά
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016
Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Λεμονιά Μουλά. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Διαμάντης, Μαριδάκης. Γραμματεία: Μπίτσικα
Ζηρίνειο Κηφισιάς, 19.00: ΑΟΠ Κηφισιά - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Ράντσιου, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Χαλκιοπούλειο, Λαμίας 18.30: Γ.Σ.Λαμία - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Καλαντζής, Χαμπιλού. Γραμματεία: Τσάβου.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject