Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-03-2018

Η ΕΣΑΠ τίμησε τους χορηγούς και «αιμοδότες του βόλεϊ»

Rate this item
(2 votes)
Σε μία λαμπρή βραδιά παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, εκπροσώπων των ΤΑΑ, αθλητών, διαιτητών και εκπροσώπων του Τύπου η ΕΣΑΠ τίμησε τους μεγάλους χορηγούς και τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα και συμβολικά έκοψε την πίτα για το 2018.

 

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την πολύτιμη βοήθεια του συνολικά προς το βόλεϊ αλλά και για τη μεσολάβηση του στη συμφωνία της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ για τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος και μάλιστα παρουσία του διευθυντή αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιώργου Λυκουρόπουλου στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε και η κρατική τηλεόραση. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αναφέρθηκε στη νέα εποχή παραγωγικής συνεργασίας με την ΕΟΠΕ και έκανε αναφορά στη σημασία της κεντρικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. που είναι ο μεγάλος χορηγός, την Βίκος Α.Ε. αλλά και είκοσι συνολικά εμπλεκόμενες εταιρείες βραβεύοντας κάθε μία ξεχωριστά.

 

«Οι χορηγοί είναι το αίμα μας»

«Ο ΟΠΑΠ, η ΕΡΤ και οι υπόλοιποι χορηγοί μας είναι το αίμα μας και με την πολύτιμη βοήθεια τους μπορούμε να ζούμε. Προσπαθούμε να τους αποδεικνύουμε πως τα χρήματα που μας δίνουν είναι ανταποδοτικά. Δεν είμαστε απλοί διαχειριστές. Προσπαθούμε να μανατζάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το προϊόν και να βγάλουμε το βόλεϊ δυνατό μέσα από την κρίση. Η ΕΣΑΠ θα καθιερώσει την ετήσια βράβευση των χορηγών της ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όσα μας προσφέρουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

 

Καραμπέτσος: «Θέλω να δω το άθλημα να πετυχαίνει»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ είπε από την πλευρά του: «Ηταν δεδομένο πως θα είχαμε άριστη συνεργασία με την ΕΣΑΠ διότι προέρχομαι από το βόλεϊ και την διαιτησία και θέλω να δω το άθλημα να πετυχαίνει. Δε μπορώ να στρογγυλοποιήσω την κατάσταση στην ΕΟΠΕ και δεν έχει σχέση με τα ωραία που ακούμε από την ΕΣΑΠ. Πρέπει να σώσουμε την ΕΟΠΕ και να αλλάξουμε το βόλεϊ. Ευχαριστώ τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει και που θα μας προσφέρει στο μέλλον».

 

Bασιλειάδης: «Μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ»

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ, εξήρε το έργο του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου, υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί την ΕΣΑΠ και έστειλε μήνυμα στην κοινότητα του βόλεϊ να μην μιμηθεί και να μην ακολουθήσει τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αποκάλυψε μάλιστα πως εντός των ημερών θα υπάρξει και σύσκεψη για την διοργάνωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών. Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εχουμε δώσει πολλές μάχες παρέα με την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ για το καλό του βόλεϊ. Δυστυχώς τα περιθώρια ελιγμών δεν είναι μεγάλα. Από κοινού επεξεργαζόμαστε ένα νέο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει καλύτερα το άθλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζουμε στην ΕΟΠΕ. Είμαστε τυχεροί που η ΕΟΠΕ στην πιο δύσκολη στιγμή της έχει πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο. Φέρνει τρελές ιδέες για να σώσει την ομοσπονδία. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά μαζί το παλεύουμε. Λόγω των συνδρομητικών καναλιών το βόλεϊ και το μπάσκετ αποκόπηκε από την ελληνική κοινωνία με καταστροφικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη τους. Η παρουσία της ΕΡΤ ανοίγει δρόμους και ελπίζω πως θα ανανεωθεί η συνεργασία για τα επόμενα χρόνια. Δώστε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος και στους Ελληνες αθλητές. Ζούμε περίπλοκες καταστάσεις. Απευθύνομαι σε βόρειους και νότιους: Μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ. Τις επόμενες ημέρες θα πάρουμε αποφάσεις για το φάιναλ-4».

 

Το φλουρί σε Βασιλειάδη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος με την σειρά του το αφιέρωσε στα ΤΑΑ. Ακολούθησε νέα κλήρωση και το φλουρί πήγε στο ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κέρδισε δώρο δωρεάν μπάλες για τη σεζόν 2018-19.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν και παρουσίασαν τα στελέχη της ΕΣΑΠ Έφη Μπούρα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων) και Βασίλης Παπαγεωργίου (Υπεύθυνος Marketing).

 

ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

 

1.Τιμητική πλακέτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη. Την βράβευση έκανε  ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος 

 

2. ΟΠΑΠ Α.Ε. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε η κα. Γεωργία Σκορπίδα,  Sponsorship Specialist. Την βράβευση έκανε  ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος. 

 

3.ΕΡΤ Α.Ε. . Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Γιώργος Λυκουρόπουλος,  Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης ΕΡΤ ΑΕ.  Την βράβευση έκανε  ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης

 

4.BLUE STAR FERRIES. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε η κα. Κωνσταντίνα Αλεξιάδη από το  τμήμα marketing της Blue Star Ferries. Την βράβευση έκανε  ο κ. Γιάννη Σταμπεδάκης, Πρόεδρος του ΤΑΑ Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός.

 

 

5.AEGEAN AIRLINES. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο  κ. Πάρης Επιτροπάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος της Αegean Airlines . Την βράβευση έκανε ο κ. Παντελής Ταρνατόρος, πρόεδρος της ΕΣΑΠ.

 

6.CARTRIDGE WORLD. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Χριστόδουλος Καλόγηρος, CEO. Την βράβευση έκανε  ο κ. Σταύρος Σπύρου, αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

 

7.GENIUS SPORTS. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Robert Blaszczak, επικεφαλής του τμήματος χορηγιών της Genius Sports. Την βράβευση έκανε  ο κ. Σταύρος Σπύρου, αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

 

8.DATA PROJECT. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Gianni Cirillo, Διευθυντής Πωλήσεων της Data Project. Την βράβευση έκανε  ο κ. Χρήστος Ηλιάδης, Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠ.

 

9.FAIRPLAY. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Παπανδρέου, ιδρυτικό και διοικητικό στέλεχος της Fairplay. Την βράβευση έκανε ο κ. Κώστας Παπασταθόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του ΤΑΑ Παναχαϊκή.

 

10.SPONSOR VALUE. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Γιάννης Μπίκας, Account Manager. Την βράβευση έκανε ο κ. Κώστας Παπασταθόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του ΤΑΑ Παναχαϊκή.

 

11.ELDICO SPORT. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Γιώργος Βεράνης, Υπεύθυνος Marketing. Την βράβευση έκανε ο κ. Θεόδωρος Δεληγιαννάκης ,  Μέλος Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του ΤAA Α.Ο.Π. Κηφισιάς.

 

12.PROMOSPORT. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Κώστας Μαργαρώνης, Διευθυντής Χορηγιών και συνιδρυτής της Promosport . Την βράβευση έκανε ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος,  Πρόεδρος του ΤAA Α.Ο.Π. Κηφισιάς.

 13.INA TV. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Θανάσης Σωτηρόπουλος, Διευθυντής Παραγωγής. Την βράβευση έκανε ο κ. Αντώνης Τελόπουλος, Μέλος Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, και εκπρόσωπος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

 14.ASSET OGILVY ENTERTAINMENT.  Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Γιώργος Ράδος, Account Manager. Την βράβευση έκανε ο κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, τεχνικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ σε θέματα Beach Volley.

 

15.PHARMA SWISS HELLAS. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε η κα. Αναστασία Κυριακίδου, Product Manager. Την βράβευση έκανε ο κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, τεχνικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ σε θέματα Beach Volley.

 

16.ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑΣ.  Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Μπάμπης Μανιάτης, ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων. Την βράβευση έκανε ο κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, τεχνικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ σε θέματα Beach Volley.

 

17.ΖΕΥΣ ΕΠΑΘΛΑ. Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Λουμπαρδιάς, ιδιοκτήτης της εταιρίας. Την βράβευση έκανε ο κ. Ηλίας Σκανδάλης, εκ μέρους του ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας.


papageorgiou boura

Την παρουσίαση έκαναν οι: Έφη Μπούρα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων) και Βασίλης Παπαγεωργίου (Υπεύθυνος Marketing).

 

Επίσης τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν και οι παρακάτω εταιρίες που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπόρεσαν να παραστούν εκπρόσωποι τους στην εκδήλωση:  

18.  ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
19.  EUROMEDICA
20.  ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ
21.  EVROSILK που εκπροσωπεί ο Χρήστος Μπαντιανίδης

 

Φωτογραφίες: Πάρης Σαρρηκώστας

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject