Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-03-2018

Εθνικός Πειραιώς - ΑΟΠ Κηφισιάς (22η αγωνιστική, 24/3, 20.00)

Rate this item
(0 votes)
To ντέρμπι που πιθανότατα να κρίνει την 6η θέση και υπό προϋποθέσεις και την 4η θέση θα γίνει στην Καλλιθέα όπου ο Εθνικός Πειραιώς θα υποδεχτεί τον ΑΟΠ Κηφισιάς. Ο Εθνικός θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ και υπό προϋποθέσεις να πάρει και την 6η θέση, ενώ η Κηφισιά είναι σίγουρα στην 5η θέση και υπο προϋποθέσεις μπορεί να πάρει την 4η θέση στο φώτο φίνις από τον Ηρακλή. (22η αγωνιστική, 24/3, 20.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας).

Ο Εθνικός Πειραιώς είναι πανέτοιμος και όπως είπε ο προπονητής του Σάκης Ψάρρας η ομάδα του αντιμετωπίζει τον αγώνα σαν τελικό.

Οι νεοφώτιστοι ελπίζουν ια την κατάκτηση της 6ης θέσης εφόσον πάρουν τρίποντο από την Κηφισιά και παράλληλα ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ ο Ηρακλής Χαλκίδας από τη Νίκη Αιγινίου. Εάν ηττηθεί ο Εθνικός από την Κηφισιά και τον προσπεράσουν Παμβοχαϊκός και Νίκη Αιγινίου θα πέσει στην 9η θέση και στα πλέι άουτ.


Σε διπλή ισοβαθμία με τον Ηρακλή Χαλκίδας ο Εθνικός Πειραιώς έχει μειονέκτημα (3-2, 1-3). Σε διπλή ισοβαθμία με τη Νίκη Αιγινίου ο Εθνικός Πειραιώς έχει μειονέκτημα (3-1, 1-3, πόντοι: 75-60, 57-75). Σε διπλή ισοβαθμία με τον Παμβοχαϊκό ο Εθνικός Πειραιώς έχει μειονέκτημα (3-1, 0-3 σετ.

Σε τριπλή ισοβαθμία (Παμβοχαϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Νίκη Αιγινίου) ο Παμβοχαϊκός έχει πλεονέκτημα, ακολουθεί ο Εθνικός Πειραιώς που θα πάρει την 8η θέση και η Νίκη που θα πάει στα πλέι άουτ . Στην τετραπλή ισοβαθμία (Ηρακλή Χαλκίδας, Παμβοχαϊκού, Εθνικού Πειραιώς και Νίκης Αιγινίου) ο Εθνικός Πειραιώς θα πάρει την 3η θέση, δηλαδή, την 7η θέση στην τελική κατάταξη εάν η Νίκη ηττηθεί από τον Ηρακλή Χαλκίδας. Εάν η Νίκη νικήσει τον Ηρακλή Χαλκίδας ο Εθνικός θα πέσει στην 4η θέση της ισοβαθμίας και συνεπώς θα μπει στα πλέι άουτ.

 

«Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Ο βαθμός που πήραμε με τον Ηρακλή ήταν σημαντικός γιατί μας δίνει το πλεονέκτημα να καθορίσουμε την τύχη μας. Με τρίποντο θα πάρουμε σίγουρα την 7η θέση και ίσως την 6η θέση εφόσον ηττηθεί ο Ηρακλής Χαλκίδας από τη Νίκη Αιγινίου που το θεωρώ πολύ πιθανό. Για μας είναι ένας τελικός που παίζουμε όλη τη χρονιά και πρέπει να νικήσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς Σάκης Ψάρρας.
 

Το πλασάρισμα της Κηφισιάς μπορεί να κυμανθεί από την 4η έως την 5η θέση. Δε μπορεί να πέσει στην 6η θέση επειδή έχει πλεονέκτημα ισοβαθμίας με τον Ηρακλή Χαλκίδας (3-2, 3-1 σετ). Θέλει τη νίκη μόνο με τρίποντο επί του Εθνικού Πειραιώς εκτός έδρας ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα 3-0 ή 3-1 του Ηρακλή Πετοσφαίρισης από τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Ηρακλή Πετοσφαίρισης και ΑΟΠ Κηφισιάς η ομάδα της Αττικής έχει πλεονέκτημα για την 4η θέση στη διαφορά του συνόλου των πόντων (3-1 και 1-3 σετ) (105-99 και 105-109 πόντοι). 

 

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Βρισκόμαστε εντός των αρχικών στόχων και λίγο πιο ψηλά αλλά δεν χαλαρώνουμε. Θέλουμε τη νίκη που πιθανότατα να μας δώσει την 4η θέση ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι οφ με τον Ηρακλή. Σίγουρα το ότι έχουμε εξασφαλίσει την θέση μας στην 6αδα μας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και θα παίξουμε ελεύθερα ώστε να πάρουμε τη νίκη που στερηθήκαμε στον πρώτο αγώνα με τον Εθνικό στο Ζηρίνειο».

 

 

Εθνικός Πειραιώς - ΑΟΠ Κηφισιάς
2017-18
24/03/2018: Volleyleague 22η Εθνικός Πειραιώς - ΑΟΠ Κηφισιάς
 
03/01/2018: Volleyleague 11η ΑΟΠ Κηφισιάς - Εθνικός Πειραιώς
1-3 (20-25, 18-25, 25-23, 19-25)

 
 
Volley League «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (22η αγωνιστική)

Σάββατο 24 Mαρτίου 2018

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος 20.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Παναχαϊκή

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Σπίνας, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Εσπέρου Καλλιθέας 20.00: Εθνικός Πειραιώς - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ρουσάκης, Επόπτες: Πατεράκης, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 20.00: ΠΑΟΚ - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Τοσουνίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Τ.Καμπούρης, Κάνηθος 20.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κατερλή, Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γυμναστήριο Ερμούπολης 20.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Καλπακίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20.00 (EΡΤ2): Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Γεωργόπουλος, Επόπτες: Νικάκης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject