Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-04-2018

Από την Ερμούπολη για ανατροπή σκηνικού

Rate this item
(0 votes)
Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ των ανδρών του Ηρακλή Χαλκίδας έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση των αγώνων πλέι οφ με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Σύρου.


Ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, που γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι προ των πυλών μία νέα πρόκληση για πρόκριση στα ημιτελικά της Ελληνικής Λίγκα που θα αποτελέσει εκτός από τεράστια επιτυχία και μία ανατροπή σκηνικού στα μέχρι στιγμής δεδομένα που επικρατούν στον χάρτη του ελληνικού βόλεϊ!

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι κοινό μυστικό ότι οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές και οι αγώνες θα κριθούν στα σημεία, τις προσωπικότητες των παικτών και την τακτική των προπονητών. Σημαντικό βαρόμετρο για την έκβαση των αγώνων εκτός των άλλων έχει η συμμετοχή αλλά και η αγωνιστική κατάσταση που θα βρεθεί ο δικός μας ακραίος Μότα και κατά πόσο θα ρισκάρει από τον πρώτο αγώνα μετά τον τραυματισμό του. Γεγονός που αποτελεί για όλους το μεγάλο ερωτηματικό.

Έτσι για τους ειδικούς τους αθλήματος αποδεδειγμένα οι προηγούμενες αναμετρήσεις του Φοίνικα με τον Ηρακλή δεν παίζουν καμία μα καμία σημασία. Είναι μεν θεωρητικό φαβορί ο Φοίνικας Σύρου και κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν, αλλά η ζυγαριά δείχνει να γέρνει στα σημεία υπέρ των νεοφώτιστων στα πλέι οφ Ηρακλή Χαλκίδας!

Για την ομάδα των τρελών νερών δεδομένο θεωρείται το γεγονός ότι έχει το πλεονέκτημα ψυχολογίας στους αγώνες πλέι οφ με τον Φοίνικα αφού ο αρχικός στόχος με την κατάκτηση της 6ης θέσης επετεύχθη και οι παίκτες είναι σε θέση να παίξουν ελεύθερα και με τακτική να αναδείξουν τις αρετές τους σε υπερθετικό βαθμό και με σημαντικά κίνητρα! Να μην ξεχνάμε επίσης ότι οι μεταγραφές που έγιναν την περίοδο του χειμώνα είχαν ως κύριο στόχο τα πλέι οφ. Τόσο ο Πεντράο που εγκλιματίστηκε και ιδιαίτερα ο Γκόμεζ που θέλει να αποδείξει ότι δεν τελείωσε, αποτελούν δύο δυνατά χαρτιά εντός του γηπέδου για μία πλήρη ανατροπή σκηνικού.

Για την ομάδα των Πειρατών δεδομένο θεωρείται το γεγονός ότι όσο πλησιάζουν οι αγώνες συσσωρεύεται μέσα τους ένας αρνητικός παράγοντας - το άγχος –αφού θεωρητικά χαρακτηρίζονται φαβορί και οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της πρόκρισης στα ημιτελικά θα θεωρηθεί αποτυχία... Το βαρύ πυροβολικό του Φοίνικα ο Γιορντάνοφ, έχει χρησιμοποιηθεί θετικά μεν στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα αλλά είναι πλέον γνωστός ο τρόπος παιχνιδιού και οι δυνατότητές του στους Χαλκιδέους.

Όλα πλέον ξεκινούν από την αρχή και ήρθε η ώρα η ομάδα μας ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ να γράψει μία νέα αθλητική σελίδα για το ελληνικό βόλεϊ που θα ξανακάνει περήφανη τη Χαλκίδα!

Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έχει σε αυτή την πορεία δίπλα της όλους τους Χαλκιδέους και Ευβοείς που στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια και είναι έτοιμοι να δώσουν δυνατό παρόν στο 2ο παιχνίδι των πλέι οφ στην Κάνηθο!

 

Γιάννης Καρκαλής

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject