Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-05-2018

Οι προτάσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για τους κορυφαίους 2017-18

Rate this item
(0 votes)
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανάδειξη της διαδικασίας του Πολυτιμότερου Αθλητή Βίκος Cola της σεζόν 2017-18, της καλύτερης επτάδας, του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου διαιτητή να:

 

αποστείλλουν τις προτάσεις τους με e-mail στο kosasim@hotmail.com αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, το Μέσο Ενημερώσης (προαιρετικά) και τον αριθμό της Επαγγελματικής Ταυτότητας (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ, Τοπικής Ενωσης ή του Μέσου Ενημερώσης στο οποίο εργάζονται).

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές έως και 5 λεπτά μετά το τέλος του τελευταίου τελικού των πλέι οφ που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18.

 


ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 2017-18
Πασαδόρος:
Διαγώνιος:
Κεντρικός:
Κεντρικός:
Ακραίος:
Ακραίος:
Λίμπερο:
Πολυτιμότερος Αθλητής Βίκος Cola - MVP:
Καλύτερος προπονητής:
Καλύτερος διατητής:

 

 

Απόστολή στο kosasim@hotmail.com μέχρι και 5 λεπτά μετά το τέλος του τελευταίου τελικού που θα αναδείξει τον πρωταθλητή 2017-18.

Για την ανάδειξη των κορυφαίων θα ληφθούν υπ΄όψη και οι προτάσεις των προπονητών των 12 ομάδων της Volley League Πάμε Στοίχημα και ποσοστό από τις διακρίσεις τους στις καλύτερες 7αδες των αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Διεκρυνήσεις και επικοινωνία με τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ: Κώστας Ασημακόπουλος (6930-100.100, kosasim@hotmail.com, facebook)

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject