Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-09-2018

Ο Ηρακλής Χαλκίδας 3-0 σε φιλικό τον Πανερυθραϊκό

Rate this item
(0 votes)
Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περιόδου έδωσε απόψε ο Ηρακλής Χαλκίδας. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα αντιμετωπίσε στη Νέα Ερυθραία τον Πανερυθραϊκό που θα αγωνίζεται στην Α2 ανδρών και επικράτησε με 3-0 σετ.

Το δυσάρεστο για τον Ηρακλή είναι ο τραυματισμός του Ολλανδού Λάανε (φωτό) που έπαθε διάστρεμα στην προπόνηση της Παρασκευής 21/9 και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η έκπληξη ήταν η παρουσία του Γιάννη Μαντέκα ο οποίος στα μέσα της εβδομάδας αποχώρησε από την ΑΕΚ και θα αγωνίζεται πλέον με τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Τα σετ για τον Ηρακλή Χαλκίδας 25-18, 25-13, 26-24.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας αγωνίστηκε με τους Σάντσες, Σόρενσεν, Μιγιάτοβιτς, Κιόση, Αναστασόπουλος, Μαντέκα και λίμπερο ο Τσαδήμας με αλλαγές Μπίκος, Κρέτσης, Γιαννόπουλος, Κοντούλης.

Και για τον Πανερυθραϊκό του Σπύρου Νικολάκη ήταν το πρώτο φιλικό και αγωνίστηκε με τους Σεβδαλή, Κωστόπουλο, Μήτα, Βήτα, Τσικάτο, Φιλιπουπολίτη και λίμπερο ο Πλεμένος. Αλλαγές οι Ρουσόπουλος, Δανιήλ, Μανδηλάρης, Καραγιώργος. Την Πέμπτη ο Πανερυθραϊκός θα δώσει νέο φιλικό με τον Κέρκη Σάμου.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject