Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Ορφανός, Χήρας, Γκολίτσης, Ιλουόνι (vid)

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης, ο κεντρικός και διαγώνιος του Ηρακλή, Αλέξανδρος Χήρας, ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης και ο κεντρικος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Εξόσε Ιλουονί δήλωσαν μετά τη νίκη του Ηρακλή με 3-1 σετ:

 

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, δήλωσε:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μαχητική Ελπίδα, ίσως δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο μαχητική στην έδρα μας, που για τον Ηρακλή αποτελεί μεγάλο όπλο. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι για εμάς προηγήθηκαν οι χειρότερες 15 ημέρες προπονητικά, επειδή δεν είχαμε τον βασικό διαγώνιο, τον Σακόγλου, αλλά χάσαμε και τον Χήρα, τον οποίο αναγκαστήκαμε να του αλλάξουμε θέση για να καλύψουμε το κενό. Στον Ηρακλή τίποτε δεν είναι εύκολο, τίποτε δεν έρχεται εύκολα, έχει αλλάξει πολλές φορές ο προγραμματισμός μας. Παρόλα αυτά και παρότι κάναμε κακό παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια, με την είσοδο του Σακόγλου ισορρόπησε κάπως η ομάδα, βρήκαμε τα πατήματά μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι πιο έμπειρη η δική μας ομάδα και πιστεύω ότι στα κρίσιμα σημεία ήμασταν πιο σωστοί στα τελειώματά μας, ενώ αντίθετα τα παιδιά της Ελπίδας έκαναν κάποια λάθη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που προσφέρθηκαν όλοι τους να παίξουν στη θέση του απόντα συμπαίκτη τους και αυτό είναι προς τιμήν τους, γιατί βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους».



Ο κεντρικός και διαγώνιος του Ηρακλή, Αλέξανδρος Χήρας, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της Ελπίδας που ήρθαν να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει και έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ, με την προσθήκη του Μάντζιου έστρωσε λίγο καλύτερα η ομάδα τους και φαίνεται ότι παίζει καλύτερα. Η δική μας ομάδα, μ’ εμένα να προσπαθώ να παίξω διαγώνιος, πήρε ένα μεγάλο “τρίποντο” έτσι όπως εξελίχθηκε, γιατί ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Δείξαμε συγκεντρωμένοι στο τέλος, πήραμε έστω και έτσι τη νίκη και κοιτάμε τώρα τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά. Θέλουμε πολύ να μπούμε για τρίτη χρονιά στο Φάιναλ Φορ, θέλουμε να ξαναπάμε σ’ έναν τελικό και να ξαναδούμε τον Ηρακλή εκεί. Είναι πλέον ξεκάθαρα ένας στόχος που μας έχει μείνει, πέρα από το πρωτάθλημα, όπου θα παλέψουμε για να μπούμε στα πλέι οφ».

 

Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας και έπρεπε να κερδίσουμε. Ελέγχαμε όλα τα σετ, εκτός από το τέταρτο. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το τρίτο, αφού είχαμε προβάδισμα 16-11, 21-18, 22-20, ώστε να προηγούμαστε εμείς με 2-1 σετ. Για άλλη μια φορά δεν τα καταφέραμε, αλλά δουλεύουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Νομίζω ότι παίζουμε πιο μεστά τον τελευταίο μήνα, θα έχουμε την προσθήκη ενός ακόμη αθλητή και θεωρώ ότι θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι άουτ για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας, γιατί το πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει κάποιους βαθμούς και σήμερα, αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, πλέον ξέρουμε τη θέση μας και θα παλέψουμε ώστε να είμαστε όπως πρέπει τον Απρίλιο».



Ο κεντρικος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Εξόσε Ιλουονί, δήλωσε:

«Όλοι λένε ότι η Ελπίδα είναι μία νεανική ομάδα και γι’ αυτό χάνουμε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πλέον χάνουμε στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε κάποια ανόητα λάθη που κάνουμε κάθε φορά και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και πλέον μπαίνουμε στο πνεύμα της μεγάλης κατηγορίας, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject