Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-07-2014

Στην Ορεστιάδα έγινε το πρώτο... σερβίς της Volleyleague 2014-15 (video)

Rate this item
(2 votes)
Cannot find ESAP/KLHROSH/2014 folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/ESAP/KLHROSH/2014/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40
 Ολυμπιακός – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ο.Κηφισιάς, ΠΑΟΚ – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Σ.Λαμία, Μ.Ε.Ν.Τ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Σ.Άρης – ΑΕΚ είναι το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ που θα ξεκινήσει 11 Οκτωβρίου. Η κλήρωση έγινε στην Ορεστιάδα στον πολυχώρο Principal.
 
Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος οι ομάδες: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης, Παναθηναϊκός Α.Ο., Μ.Ε.Ν.Τ., Α.Ο.Ορεστιάδας.

Με την πανηγυρική είσοδο της μπάντας της Ορεστιάδας και με video με τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος 2013-14 ξεκίνησε η κλήρωση του 47ου πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15.

Γιάννης Ανδριανός: «Κλήρωση με συμβολισμούς»

Χαιρετισμό έστειλε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός ανέφερε: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα. Έχει ιδιαίτερο συμβολισμό ο τόπος της κλήρωσης καθώς γίνεται σε μία ακριτική περιοχή της χώρας με μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Είναι η πατρίδα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά. Επίσης η κλήρωση γίνεται την επομένη της πρόκρισης της Εθνικής βόλεϊ ανδρών στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Είμαι σίγουρος πως το πρωτάθλημα της Volleyleague θα προσφέρει και πάλι συγκινήσεις και υψηλού επιπέδου θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους».

Παντελής Ταρνατόρος: «Ανανέωση με ΟΠΑΠ και NOVA για δύο χρόνια»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στον χαιρετισμό του προανήγγειλε την ανανέωση των χορηγιών με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη NOVA για τα επόμενα δύο χρόνια: «Είναι η αφετηρία ενός νέου πρωταθλήματος. Περάσαμε ένα πρωτάθλημα γεμάτο δράση, λύπες, χαρές, εντάσεις και μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Πρέπει να αναδείξουμε και να διαφημίσουμε τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα που πέρασε. Το πρωτάθλημα δεν είναι οι παράγοντες. Είναι οι αθλητές, οι προπονητές και ο φίλαθλος κόσμος. Η σημερινή εκδήλωση δεν έχει γίνει τυχαία στην Ορεστιάδα. Πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Κάποιοι έχουν εργαστεί πολύ στο παρελθόν για να έρθουμε εμείς οι νεότεροι και να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Η Ορεστιάδα είναι η μητρόπολη του βόλεϊ. Όλα κινούνται γύρω από το βόλεϊ. Η ΕΣΑΠ έχει στόχο οι πόλεις να ασχολούνται με τις ομάδες βόλεϊ. Η συνταγή πόλη – ομάδα είναι επιτυχημένη. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Διοργανώνουμε και διαχειριζόμαστε ένα πρωτάθλημα με εκατοντάδες εργαζόμενους. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι και φερέγγυοι σε ότι φτιάχνουμε. Χωρίς τον ΟΠΑΠ και τη NOVA δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω πως εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε με τον ΟΠΑΠ νέο διετές συμβόλαιο που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε στο μέλλον αλλά μας δημιουργεί και υποχρεώσεις για να δώσουμε περισσότερα και να οργανωθούμε περισσότερα. Η ΝΟVA μας έχει στηρίξει στο έπακρο και τους υποσχόμαστε να τους δώσουμε περισσότερα».

Βασίλης Γκιζάνης: «Η Volleyleague είναι το σπίτι μας»

Ο πρόεδρος της Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης είπε: «Σας καλοσωρίζω όλους στην μητρόπολη του βόλεϊ. Είμαστε συγκινημένοι που είμαστε εδώ και ζούμε αυτές τις στιγμές. Ως νέοι παράγοντες είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να γυρίσουμε την Ορεστιάδα στην Volleyleague. Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Αλλάζουμε υπόσταση, πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Η Volleyleague είναι το σπίτι μας. Θέλουμε να αντιληφθείτε πως είμαστε πολύ μακρυά από την Αθήνα. Βαρέθηκα να βλέπω τον Ολυμπιακό να μας παίρνει το πρωτάθλημα μέσα στον Έβρο, ελπίζω κάποια στιγμή μία ομάδα του Έβρου να πάρει τον τίτλο».

Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου: «Μαζί θα πάμε το άθλημα πιο ψηλά»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου είπε: «Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΟΠΕ. Εύχομαι υγεία στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ. Χαίρομαι που άκουσα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ την ανανέωση των συμβάσεων με OΠΑΠ και NOVA και ελπίζω να βρεθεί και τρίτος μεγάλος χορηγός. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να γεμίσουμε τα γήπεδα όπως έκανε πάντα η Ορεστιάδα, αλλά και να ανεβάσουμε ψηλά τις Εθνικές ομάδες αξιοποιώντας τα νέα ταλέντα του αθλήματος. Η ΕΟΠΕ έχει κάνει πολύ δουλειά μέσα από δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είμαστε μαζί για να πάμε το άθλημα πιο ψηλά».

Κώστας Χαριτωνίδης: «Σεβασμός στους Έλληνες προπονητές»

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης είπε: «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμα καλύτερο. Ζητάω από τους παράγοντες να σεβαστούν τους Έλληνες προπονητές. Προσπαθούν και αγαπούν το βόλεϊ. Θέλουν συμπαράσταση και στήριξη. Το περσινό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικό και πολύ ανταγωνιστικό. Ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα και ένα μεγάλο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου που βρίσκεται και εκτός βόλεϊ. Ζητάω επίσης από τους προπονητές να μην ασχολούνται με την διαιτησία. Όποια λάθη γίνονται δεν είναι σκόπιμα. Συγχαίρω την ΕΣΑΠ για τις προσπάθειες που έχει κάνει και για τη συνεργασία που έχουμε ως ΣΕΠΠΕ».

Οι βραβεύσεις...

Τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης.

Τιμήθηκε ο αθλητής του Α.Ο. Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής που αποχωρεί από την ενεργό δράση. «Έζησα τα μαγικά και τα δύσκολα χρόνια με την Ορεστιάδα. Εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Είμαστε σε επαφή με την διοίκηση σχετικά με το ρόλο που θα έχω στην ομάδα την επόμενη σεζόν».

Τιμήθηκε ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που σταμάτησε την ενεργό δράση. Το βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ο οποίος είπε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο φτωχό από το προηγούμενο μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου. Μακάρι να τον έχουμε κοντά μας από άλλο πόστο αλλά αυτό είναι θέμα προέδρου».

Βραβεύτηκε ο Χρήστος Μπατιανίδης για την προσφορά του στην διαιτησία. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζήμας. «Πήρα πολλά από το βόλεϊ μετά από 40 χρόνια και θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα», είπε ο Μπατιανίδης.

Βραβεύτηκε ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης. Ο Τεκτονίδης αφιέρωσε τον τίτλο στη μνήμη του Σωτήρη Τσερκέζη και του Νίκου Σαμαρά.

Βραβεύτηκε ο παλιό αθλητής της Ορεστιάδας και προπονητής Γιώργος Πασαλίδης. Την βράβευση έκανε ο γ.γ.του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Πασαλίδης.

 

Ξεκινάει η διαδικασία της κλήρωσης...

Δίνονται κλειδάριθμοι στις τέσσερις πρώτες ομάδες της περιόδου 2013-14 ώστε να μην βρεθούν αντίπαλοι τις τρεις πρώτες αγωνιστκές.


VOLLEYLEAGUE 2014-15
1η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ο.Κηφισιάς
ΠΑΟΚ – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Σ.Λαμία
Μ.Ε.Ν.Τ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Σ.Άρης – ΑΕΚ
 

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε για την κλήρωση: «Όποια κλήρωση και να γίνει στην αρχή ψάχνεις τα πατήματα σου. Μέχρι τα Χριστούγεννα όλες οι αγωνιστικές θα βοηθήσουν για να βρεθεί ο ρυθμός. Ο τίτλος κρίνεται στο τέλος. Η περσινή χρονιά ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Θα διδαχτούμε πολλά ώστε να είμαστε διαφορετικοί στο νέο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ. Εύχομαι να ενισχυθούν όλες οι ομάδες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα του βόλεϊ είναι το πιο ανταγωνιστικό στην Ελλάδα απ΄ όλα τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα. Και οι 12 ομάδες είναι ανταγωνιστικές».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε:  « Ο Εθνικός είναι μέσα στις μεσαίες ομάδες που προσπαθεί για την υπέρβαση. Θα προτιμούσα να παίξω εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος γιατί είμαι προληπτικός... Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Είναι «φάουλ» της ΕΣΑΠ το ζήτημα των ξένων. Είναι αμαρτία που φτάσαμε Ιούλιο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον τέταρτο ξένο γιατί όλες οι ομάδες είναι στον... αέρα. Είμαι σίγουρος πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περσινό».

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ως προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Η κλήρωση έχει πάντα την σημασία της. Για μένα δεν μετράει τόσο το ξεκίνημα, όσο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Εκεί κρίνονται όλα. Έγραψα πολλά χιλιόμετρα στην περιφέρεια ως προπονητής της Λαμίας και της Σύρου και γυρίζω στην Αθήνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μίλησαν με ειλικρίνεια και αγάπη. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τραβάει το κάρο του αλλά με αξιοπρέπεια και δύναμη προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ως άθλημα. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Οταν θα συμπληρωθούν όλα τα ρόστερ θα κάνουμε εκτιμήσεις για στόχους και κατατάξεις».

Ο Γιάννης Μέλκας που ανέλαβε πρόσφατα προπονητή του Γ.Σ.Λαμία είπε: «Νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου είναι η Λαμία. Η ομάδα έχει κρατηθεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο χάρις τον πρόεδρο Χρήστο Καρβούνη αλλά και τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Χαιρόμαστε πολύ που γύρισε η Ορεστιάδα και βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Ο προπονητής της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που εκπροσωπώ τη ΜΕΝΤ στην Volleyleague. Ήρθαμε στην Volleyleague για να μείνουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν το μεγάλο στόχο».

Ο νέος προπονητής του Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ καλά για την Ορεστιάδα. Κάναμε δύο καλές μεταγραφές των Δημητριάδη, Ριζόπουλου και συνεχίζουμε. Σταδιακά θα φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα που θα είμαστε όλοι περήφανοι».

 
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική γυναικών δεν βρέθηκε στην Ορεστιάδα αλλά σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-2015 που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Φοίνικα Σύρου στην πρεμιέρα: «Συνήθως δεν επικεντρώνομαι στην κλήρωση γιατί όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλους. Το αν καλή ή κακή μια κλήρωση φαίνεται από τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες που θεωρητικά αλλάζουν μεγάλο κομμάτι από το ρόστερ τους  θέλουν να μην έχουν κάποιο ντέρμπι στην αρχή αλλά όλα  είναι θεωρητικά γιατί ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα από τα ρόστερ των ομάδων. Το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό και σίγουρα πλεονέκτημα στην αρχή θα έχουν οι ομάδες που δεν έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και σίγουρα θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα. Είναι θετικό που ξεκινάμε από την έδρα μας αλλά και αυτό θα αποδειχτεί από το αποτέλεσμα».

Tαρνατόρος για τους ξένους: «Να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος κλείνοντας την εκδήλωση είπε για το θέμα των ξένων στο νέο πρωτάθλημα (η ΕΣΑΠ ζητάει αύξηση σε τέσσερις ξένους): «Η ΕΣΑΠ έκανε νωρίς αυτό που έπρεπε. Θα περιμένουμε να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι φορείς και ειδικά ο ΠΑΣΑΠ και ο υφυπουργός αθλητισμού. Ελπίζω μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να κλείσει το θέμα και να γίνει το καλύτερο για τις ομάδες και το νέο πρωτάθλημα».

 

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση για ελεύθερη δημοσίευση: www.newsports.eu (Δελτία Τύπου)
 
Δηλώσεις Γιώργου Λεονταρίτη (Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος Volleyleague): ΕΔΩ

Δηλώσεις Δημήτρη Καζάζη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.): ΕΔΩ

Δηλώσεις Σάκη Μουστακίδη (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης): ΕΔΩ

Δηλώσεις Κώστα Δεληκώστα (Α.Ο.Ορεστιάδας): ΕΔΩ

Δηλώσεις Γιάννη Μέλκα (Γ.Σ.Λαμία): ΕΔΩ

Δηλώσεις Δημήτρη Ανδρεόπουλου (Παναθηναϊκός Α.Ο.): ΕΔΩ

Δηλώσεις Σπύρου Γκολίτση: (Μ.Ε.Ν.Τ.): ΕΔΩ

Δηλώσεις Γιώργου Λεονταρίτη (Εκπρόσωπος Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στην ΕΣΑΠ): ΕΔΩ

* Έναρξη κλήρωσης με μπάντα Ορεστιάδας: ΕΔΩ

 

 

 

 
Δείτε την κλήρωση Live ΕΔΩ

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Στην Ορεστιάδα έγινε το πρώτο... σερβίς της Volleyleague 2014-15 (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject