Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Η 10η Μαρτίου έχει ταυτιστεί με μεγάλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο.
Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε στην Αρένα της Μόντσα. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από την ομώνυμη ιταλική ομάδα και σε συνδυασμό με την ήττα με 3-2 σετ στο Μετς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τη Μόντσα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ αλλά η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης έμεινε ανοικτή.
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γυμναστήριο του Μετς την ιταλική Μόντσα στο πιο μεγάλο «κρας τεστ» στο Τσάλεντζ Καπ. Οι πράσινοι θα δώσουν τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν στην έδρα τους που θα κρίνει πολλά για τη μελλοντική τους πορεία στη διοργάνωση.
Η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή της Κηφισιάς στα Ευρωπαϊκά κύπελλα είναι στην Κωνσταντινούπολη και στο εντυπωσιακό στάδιο Μπουρχάν Φελέκ για τη ρεβάνς με τη Γαλατασαράι στη φάση των «32» του Challenge Cup που θα γίνει την Πέμπτη 30/11, στις 17:00 ώρα Ελλάδας με διαιτητές τον Μαυροβούνιο Σλόμπονταν Κοβάσεβιτς και τον Ελβετό Φιλίπ Ενκερλί.      
Μπορεί να είναι η πιο άνετη και ξεκούραστη πρόκριση του σε φάση των «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός σε ρυθμούς προπόνησης νίκησε με 3-1 τη Σουσά από το Αζερμπαϊτζάν και με δύο νίκες (3-0, 3-1) προκρίθηκε πανηγυρικά. Με όπλο το σερβίς και 58% αποτελεσματικότητα στην επίθεση οι «πράσινοι» έφτασαν στη νίκη και ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Καλαμάτα 80 στο πρωτάθλημα. Στη φάση των «16» ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μόντσα η οποία απέκλεισε την πορτογαλική Σπόρτινγκ με δύο νίκες 3-2 και 3-0.
Την Σουσά από το Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς της φάσης των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
Δείτε τα αποτελέσματα στα εγχώρια πρωταθλήματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα ανδρών:
Με όπλο της επίθεση και αποφασισμένος για «καθαρίσει» τον αγώνα χωρίς απώλειες ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Ζάγκρεμπ 3-0 τη Μλάντοστ και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του CEV Cup. Στη ρεβάνς στο PAOK Sports Arena θέλει δύο σετ για να προκριθεί.
Ο Σέρβος ακραίος της Γαλατασαράι Νικολά Μιχαΐλοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά και έδωσε ραντεβού για αύριο (22/11, 19:00) στο Ζηρίνειο στην πρώτη αναμέτρηση για το Τσάλεντζ Καπ.
Το πρώτο βήμα για πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών έκανε απόψε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ο Παναθηναϊκός.
Η Κηφισιά είναι έτοιμη να υποδεχτεί την τουρκική Γαλατασαράι του Νικολά Μιχαήλοβιτς στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
Το βράδυ της Δευτέρας 20/11 θα «πετάξει» η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου αύριο Τρίτη 21/11 στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
Ο Ολυμπιακός και ο Μίλων μπαίνουν πρώτοι στις μάχες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων νωρίτερα από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League.
Σελίδα 1 από 13
Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject