Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2019

Η ανθοδέσμη του Φοίνικα στον Ζήση και η αποθέωση στον Γιορντάνοφ

Rate this item
(0 votes)
Με μία μεγάλη ανθοδέσμη υποδέχτηκαν στη Σύρο τον Δημήτρη Ζήση αναγνωρίζοντας την προσφορά του για τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Α.Ο.Φοίνικα (2015-18).

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους του Φοίνικα και κυρίως του συριανούς για αυτή την θερμή υποδοχή που μου επεφύλαξαν. Κάθε αθλητής θέλει να αγωνιστεί στον Φοίνικα και εγώ πέρασα τρία όμορφα χρόνια στην καριέρα μου. Ισως στο μέλλον να ξανασυνταντηθούμε», είπε ο Ζήσης.

Την αποθέωση όμως από τους συριανούς γνώρισε και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ πριν αλλά και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ανταπέδωσε με τον καθιερωμένο χαιρετισμό δίνοντας τα χέρια στους θεατές της κεντρικής εξέδρας. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα του αγώνα οι συμπαίκτες του του επεφύλαξαν έκπληξη για τα γενέθλια του. Ο Βούλγαρος διαγώνιος είναι γενημένος στις 12 Μαρτίου 1983 και έκλεισε τα 36 του χρόνια. «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», έγραψε ο Γιορντάνοφ στο facebook.

Βρίσκεστε εδώ: All Star Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Η ανθοδέσμη του Φοίνικα στον Ζήση και η αποθέωση στον Γιορντάνοφ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject