Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-11-2022

Δηλώσεις από τον Αριστοτέλη Σκύδρας: Παναγιώτης Σδραυκάκης, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου

Rate this item
(0 votes)
Δηλώσεις από τον Αριστοτέλη Σκύδρας: Παναγιώτης Σδραυκάκης, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου
Download attachments:
Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ:

 

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: "Κάναμε λάθη μετά τον 20ο πόντο και δεν καταφέρουμε να αντέξουμε την πίεση του ΠΑΟΚ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων πολύ περισσότερο όταν απουσιάζουν δύο βασικοί παίκτες μας. Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα υγείας και να τα διαχειριζόμαστε αλλά αυτό δεν είναι εύκολο με ομάδες όπωες ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Είτε είμαστε όλοι οι παίκτες είτες είμαστε όπως σήμερα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο δύσκολο ματς με τον Πήγασο στην έδρα μας".

 

Ο ακραίος του Αριστοτέλη Σκύδρας Μιχάλης Σαρικεΐσογλου: "Οταν χάνεις 3-0 δε μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από την ομάδα μου. Αργήσαμε να μπούμε στον αγώνα. Στο 1ο σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο. Από τα μέσα του 2ου σετ προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Στο 3ο σετ ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μπροστά αλλά με φλοτ σερβίς μας γύρισε το ματς ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ και δεν είχαμε λύσεις. Χάσαμε την ψυχραιμία μας και μαζί και τη μικρή διαφορά που είχαμε. Τώρα τα κεφάλια κάτω και πολύ δουλειά για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης που είναι από τα πιο σημαντικά ματς"

Media



Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Δηλώσεις από τον Αριστοτέλη Σκύδρας: Παναγιώτης Σδραυκάκης, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject