Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2022

A.O.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Κοσμάς (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ:

 

 "Το να σου δίνεται η ευκαιρία να παίζεις μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας 3 παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό, μόνο κέρδος μπορεί να σου αποφέρει. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα που εκπροσωπείς αποτελείται από πολλούς νεαρούς αθλητές. Σίγουρα κερδίσαμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια γιατί ως ομάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες όσον αφορά στην προπονητική διαδικασία μέσα στην εβδομάδα. Το τι θα μας αποφέρει αυτό στη συνέχεια θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας μας, ποιοι είναι οι ξεκάθαροι  στόχοι μας και πάνω σε δουλεύουμε.  Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας χωρίς να μας επηρεάζουν ήττες από ομάδες που είναι σαφώς καλύτερες από εμάς. Είμαστε αισιόδοξοι και αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να επιστρέψουν τα παιδιά που έλλειπαν σήμερα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο επόμενο παιχνίδι".



Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γιάννης Κοσμάς που πήρε τη θέση του Γρηγόρη Κοντοστάθη δήλωσε: "Γνωρίζαμε από την αρχή τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ο οποίος έγινε ακόμα μεγαλύτερος λόγω των δύο σημαντικών απουσιών που είχαμε σήμερα. Προσπαθήσαμε να αντέξουμε στην πίεση που μας άσκησε ο Ολυμπιακός με το σερβίς αλλά δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Για εμένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο και μάλιστα σε μία καινούργια θέση, αυτή του λίμπερο. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορούσα και ελπίζω να ανταποκρίθηκα".

Media

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Α.Ο.Π.Κηφισιάς A.O.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Κοσμάς (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject