Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2022

Π.Α.Ο.Κ. - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Challenge Cup, Β αγώνας φάση 16, 15/12, 20:00, COSMOTE Sport 6 HD)

Rate this item
(0 votes)
Τα... ρέστα του για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών θα παίξει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (15/12, 20:00, Cosmote Sport 9). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα και για να προκριθεί θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και από εκεί και πέρα να παίξει την πρόκριση στο χρυσό σετ των 15 πόντων. Επομένως το βράδυ θα είναι μακρύ και δύσκολο για τον ΠΑΟΚ αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη ευρωπαϊκή ανατροπή.

 
Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του, να δώσει δυναμικό παρών στο «Παλατάκι», σπρώχνοντας τους παίκτες του Δικεφάλου προς του «8» του θεσμού. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport 9HD.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στο acpaok.gr: «Η Μακάμπι είναι μια σοβαρή και ποιοτική ομάδα κι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο καθώς για να προκριθούμε πρέπει να φτάσουμε στο χρυσό σετ και να το κατακτήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, αλλά θέλουμε κι εμείς τη στήριξη του κόσμου μας όπως την είχε και η Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να προκριθούμε».

Ο διεθνής εντρικός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Βουλκίδης έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι, από την μέρα που χάσαμε στο Ισραήλ. Περιμένουμε την Maccabi στο Παλατάκι για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, και αυτό θα το δείξουμε την Πέμπτη μέσα στο γήπεδο. Καλώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθουν στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε αυτή την πρόκριση μαζί!».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Μάρκο Οραβάινεν και ο Τούρκος Αρζού Ουζατόζ.

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης 14/12 θα μάθει τον αντίπαλο του στα προμητελικά εφόσον καταφέρει να προκριθεί.

Θα είναι είτε η Ολλανδική Λιντεμάλνς Άαλστ είτε η Κυπριακή Ομόνοια. Η ομάδα της Κύπρου στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 3-1 σετ και στη ρεβάνς το σκορ είναι 1-1 σετ.

 

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Challenge Cup, Β αγώνας φάση 16, 15/12, 20:00, COSMOTE Sport 6 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject