Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-01-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας (12η αγωνιστική, 29/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Άθλου Ορεστιάδας θα ολοκληρωθεί η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League (Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 12η αγωνιστική, 30/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Βελώνης, Γεράνιος).

 

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ όπου μάλιστα θα βρεθεί αντίπαλος του Παναθηναϊκού στις 8 και 15 Φεβρουαρίου στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα με στόχο να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 29 βαθμούς, έναντι 27 του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που ακολουθούν και με τρίποντο θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση του +5 στη βαθμολογία.

 

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας, για να κερδίσουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς και να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Ευρώπη».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνης είπε στο olympiacossfp.gr: «Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι ποτέ εύκολο. Εμείς ερχόμαστε με τη φορά του ευρωπαϊκού και θέλουμε να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε μια καθαρή νίκη μέσα στο Ρέντη».

 

Για τον Άθλο Ορεστιάδας θα είναι ο πρώτος αγώνας στην έδρα του Ολυμπιακού και όλοι στην ακριτική ομάδα θέλουν να τα δώσουν όλα για μία καλή εμφάνιση. Μάλιστα στο ρόστερ του Άθλου υπάρχουν ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Δημήτρης Ριζόπουλος που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Ορεστιάδας έχει 11 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πήγασο Πολίχνης στην 7η θέση της βαθμολογίας.

 

Ο προπονητής του Άθλου Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Μετά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε επί του Αριστοτέλη Σκύδρας και τη διακοπή λόγω του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» πηγαίνουμε να αγωνιστούμε στην έδρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς και γνωρίζουμε ξεκάθαρα, ότι μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι οι Πειραιώτες. Παρόλα αυτά, με καλή ψυχολογία και τη βοήθεια των δύο νέοαποκτηθέντων αθλητών μας, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο από το ματς, παίζοντας δυνατά και χωρίς κανένα άγχος. Δεν αντιμετωπίζουμε Ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Άλλωστε, πάντα ένας αγώνας με αντιπάλους αυτού του μεγέθους, μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει…».

 

Ο διαγώνιος του του Άθλου Ορεστιάδας Ντάριελ Άλμπο δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και βλέπω αρκετούς συμπατριώτες μου να αγωνίζονται εδώ, αλλά και φίλους που έκανα τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που έπαιξα. Στον Άθλο Ορεστιάδας διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες μου με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα του Άθλου στην επίτευξη του στόχου του. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, όσο πρέπει, να παίξουμε έξυπνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και γιατί όχι, να κάνουμε την έκπληξη! Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άθλο».

 

 

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας
2022-23
30/01/2023: Volley League 12η Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας  
05/11/2022: Volley League Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 2-3 (25-22, 24-26, 15-25, 25-19, 09-15)

 

 

 

Volley League 2022-23

Β΄ΓΥΡΟΣ



12η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Ο.Φ.Η. 0-3 (23-25, 21-25, 15-25)

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 19:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (16-25, 14-25, 22-25)

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (23-25, 21-25, 17-25)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-1 (22-25, 25-20, 25-20, 25-22)

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βελώνης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

 

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας (12η αγωνιστική, 29/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject