Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-01-2024

Ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων για το θαύμα κόντρα στη Ναντ (Α αγώνας CEV Cup φάση 8 - 11/1, 20:00)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Μίλωνα για το 2024 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο αγώνας της χρονιάς για την ομάδα του Σάκη Ψάρρα. (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Α αγώνας CEV Cup φάση 8 - 11/1, 20:00, διαιτητές Τούρκος Ιγκλί Φεσχτί και Τυνήσιος Κανέρ Σιλντίρ).

 

Μετά την εκπληκτική πορεία από την προκριματική φάση ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη γαλλική Ναντ στη πρώτη φάση των «8» του CEV Cup. Χωρίς αμφιβολλία πρόκειται για τον πιο δύσκολο αγώνα που έχει δώσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην εφετινή διοργάνωση και το αποτέλεσμα της θα κρίνει πολλά για την πρόκριση.

 

Xωρίς τον Μαθλς Ενό

 

Η αποστολή της γαλλικής ομάδας έκανε το απόγευμα της Τετάρτης την προπόνηση της στο «Κροίσος Πέρσης». Εκτός αποστολής είναι ο γιος του προπονητή Ούμπερτ Ενό, ο Μαθλς Ενό ο οποίος συμμετέχει με την Εθνική Γαλλίας Κ21 ετών.

 

Ψάρρας: Τα δυνατά σημεία της Ναντ

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Τα πιο δυνατά σημεία της Ναντ είναι η υποδοχή και το μπλοκ - άμυνα και αντιπροσωπεύει την κλασσική γαλλική σχολή. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να ανοίξουμε την υποδοχή της Ναντ ώστε να βγάλουμε τον πασαδόρο τους έξω από τα 3 μέτρα. Θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε αλλά για να πετύχουμε πρέπει να έχουμε και διάρκεια. Θα χρειαστούμε υπομονή και λίγα λάθη. Κάνω έκκληση στους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στο γήπεδο. Θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτή την ομάδα που έχει καταφέρει πολλά. Με την ευκαιρία συγχαρητήρια και στον Άρη Χανδρινό για την ανάδειξη του ως MVP την 9η αγωνιστική».

 

Προπονητής της Ναντ είναι ο Ούμπερτ Ενό που έγραψε ιστορία ως λίμπερο στη μεγάλη ομάδα της Γαλλίας του Φιλίπ Μπλέιν. Εχει στο ρόστερ της 6 μη Γάλλους και συγκεκριμένα 3 Βραζιλιάνους, 2 Αργεντινούς και έναν Τυνήσιο. Βασικοί αγωνίζονται ο διαγώνιος με το Νο16 Βραζιλιάνος Κιζόμπα Εντουάρντο Νέβες, βασικοί ακραίοι ο Αργεντινός Τόμας Λόπεζ Πασκουάλ με το Νο17 και ο Μαθλς Ενό γιος του προπονητή. Κεντρικοί αγωνίζονται ο Βραζιλιάνος Πέτρους Ντε Ολιβέιρα Μόντες Ντα Σίλβα με το Νο15 και ο Γάλλος Σιμόν Μαγνίν. Λίμπερο αγωνίζεται με το Νο19 ο Αργεντινός Φράνκο Μασσιμίνο. Εάν δεν αγωνίζεται ο Ενό βασικός ακραίος είναι και ο Βραζιλιάνος Ούγκο Ντε Λεόν Γκιμαράες ντα Σίλβα με το Νο 1 όπως και ο Τυνήσιος Μπεν Ρομντχάνε με το Νο 10.

 

Στο CEV Cup η Ναντ ξεκίνησε από το… μηδέν όπως και ο Μίλων, δηλαδή, αγωνίστηκε από την προκριματική φάση με τη μόνη διαφορά πως είχε να αντιμετωπίσει δύο γαλλικές ομάδες. Αρχικά αντιμετώπισε τη Ναρμπόν την οποία απέκλεισε με δύο νίκες 3-1 και 3-0 σετ. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Σομόντ που είναι πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος με δύο νίκες 3-1 και 3-2 σετ. Στη φάση των «16» η Ναντ αντιμετώπισε εκτός έδρας από τη Κλάντνο από την οποία ηττήθηκε 3-2 στην Τσεχία (με πρώτη ρέφερι την Ελένη Δανιηλίδου) αλλά στη Γαλλία επικράτησε 3-0 σετ (με δεύτερη ρέφερι τη Θεοδόρα Κυριοπούλου) και πήρε την πρόκριση.

 

Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 11/1 στις 20:00 στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης με διαιτητές τον Τούρκο Ιγκλί Φεσχτί και τον Τυνήσιο Κανέρ Σιλντίρ.

 

Η ρεβάνς θα γίνει στις 16/1 στο Salle Sportive Métropolitaine στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων για το θαύμα κόντρα στη Ναντ (Α αγώνας CEV Cup φάση 8 - 11/1, 20:00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject