Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2014

Μιχάλης Χριστοφορίδης: «Επιστρέφω σε οικείο περιβάλλον»

Rate this item
(0 votes)
Ο Μιχάλης Χριστοφορίδης επιστρέφει για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για τη ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ. Για μένα το περιβάλλον είναι πολύ οικείο και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο PAOK Sports Arena μου ξύπνησαν πολύ ευχάριστες μνήμες. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου που με επέλεξε. Είχα την τύχη να συνεργαστώ και στο παρελθόν  μαζί του και είχαμε μια άψογη συνεργασία.

Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα , με αρκετούς έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα βοηθήσω όσο μπορώ τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους που ο ΠΑΟΚ έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε καταρχήν  την είσοδο μας στην πρώτη τετράδα.  Πέρα από αυτό η ομάδα παίζει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και για κάθε αθλητή ανεξαρτήτου ηλικίας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πρόκληση».

*** Στην φωτογραφία, ο Μιχάλης Χριστοφορίδης σε αγώνα απέναντι στον Ηρακλή, στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ εν έτει 1999

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Μιχάλης Χριστοφορίδης: «Επιστρέφω σε οικείο περιβάλλον»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject