Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2016

O ΠΑΟΚ 4-0 τη Νίκη Αιγινίου σε φιλικό προετοιμασίας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Εύκολη νίκη με 4-0 (25-10, 25-18, 25-12, 25-20) επί της Νίκης Αιγινίου πανηγύρισε πριν από λίγο ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο PAOKSportsArena. Στόχος του τεχνικού του Δικεφάλου Γιάννη Καλμαζίδη ήταν να ξεφύγουν οι παίκτες του από τη μονοτονία των προπονήσεων και να μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Αν και το παιχνίδι δεν έχριζε δάφνες ποιότητας ήταν μια καλή ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των τελευταίων ημερών που περιείχαν διπλές προπονήσεις.Το θετικό ήταν ότι με δεδομένη και την απουσία των Κουβανών ο Γιάννης Καλμαζίδης άδραξε την ευκαιρία και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε με τους : Κουρνέτα, Γκεοργκίεφ ,Ντίνα, Εφραιμίδη , Πέτρογλου, Σαμπάνη, Γκαράς (λ) και εν συνεχεία πήραν χρόνο συμμετοχής οι Τερζής, Καρασαββίδης, Τακουρίδης.
Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. O ΠΑΟΚ 4-0 τη Νίκη Αιγινίου σε φιλικό προετοιμασίας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject