Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2017

Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ κλπ.) που επιθυμούν διαπίστευση για την αναμέτρησηΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί τοΣάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena, να στείλουν σχετικό αίτημα στο press@paokvolley.gr, από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.
Τα αιτήματα που αποστέλλονται μετά την προθεσμία υποβολής δεν θα γίνονται δεκτά.

Ανάλογη διαπίστευση θα χρειαστούν και οι φωτορεπόρτερ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα ΕΣΗΕ.Μ-Θ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ  δεν χρειάζονται διαπίστευση αλλά θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να δηλώσουν το όνομά τους προκειμένου να υπάρχουν στη λίστα εισόδου ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Επίσης, ενημερώνουμε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, δηλώσεις εντός αγωνιστικού χώρου θα κάνουν ο προπονητής και δύο αθλητές της ομάδας συνολικά στους ρεπόρτερ των καναλιών που έχουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων/αγώνων και στα οποία υπάρχει συμβατική υποχρέωση προτεραιότητας. Για τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Από το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ
Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject