Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-06-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Παρουσιάστηκε νέος προπονητής ο Δημήτρης Καζάζης

Rate this item
(0 votes)
Την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ.



Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε σύσσωμο το ΤΑΑ, με τον πρόεδρο, Χρήστο Καφτηράνη, τον αντιπρόεδρο, Αντώνη Ρούσσο και τον Κώστα Νικολούζο, ενώ τον χορηγό ΟΝΕΧ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Σαββίδης.

Αρχικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ, κ. Χρήστος Καφτηράνης ανέφερε: Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας. Το ΤΑΑ καθώς και ο βασικός χορηγός, η ΟΝΕΧ αλλά και το Επιμελητήριο, που είναι αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας, είναι και σήμερα παρόντες. Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς μετά τα όσα ζήσαμε πέρυσι αλλά και στο διάστημα μέχρι τη σημερινή ημέρα. Το σημερινό γεγονός είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός που χαροποιεί όχι μόνο τη Διοίκηση της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους του νησιού. Σήμερα ανακοινώνεται η συνεργασία με έναν αξιόλογο άνθρωπο και εξίσου αξιόλογο προπονητή, τον Δημήτρη Καζάζη, τον οποίο γνωρίζετε και από τη θέση του παίκτη αλλά και του προπονητή, μέσα από ομάδες οι οποίες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό βόλεϊ.

Καλωσορίζω τον Δημήτρη στην οικογένεια του Φοίνικα. Θα είμαστε δίπλα του σε όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές και να ξέρει ότι η Σύρος είναι το νησί του βόλεϊ. Μπορεί να είναι επαρχιακό νησί, αλλά αγαπάει τόσο πολύ το βόλεϊ, που θα είναι δίπλα του τη φετινή χρονιά. Του ευχόμαστε καλή δύναμη για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φιλάθλους του νησιού.

Ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Δημήτρης Καζάζης, ανέφερε: Νιώθω πάρα πολύ οικεία παρότι τόσα χρόνια έρχομαι ως αντίπαλος στη Σύρο. Είναι ιδιαίτερη η χαρά που μετά από πολλά χρόνια και πολλές φορές που έχω έρθει κοντά στο να συμφωνήσω με την ομάδα, ήρθε η στιγμή να συνεργαστούμε. Όλοι μας πιστεύω έχουμε έναν στόχο: Να φτιάξουμε μία ομάδα για την οποία το νησί και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν, να είναι υπερήφανοι. Και θέλω αυτό να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Η δουλειά μου είναι ξεκάθαρη, είμαι αρκετά έμπειρος, το κίνητρό μου είναι πολύ συγκεκριμένο για αυτή την ομάδα. Θέλω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Τόσα χρόνια έχει κάνει πολλά βήματα, ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα, να μπει στο κλαμπ των μεγάλων. Είναι μία μεγάλη ομάδα για το ελληνικό βόλεϊ, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε βήματα σταθερά και σωστά ώστε να φτάσει εκεί που της αξίζει. Γιατί υπάρχει στήριξη, υπάρχει αγάπη, αλλά πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο βήμα που της αξίζει.

Ξέρετε ότι έχω κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα και ως παίκτης και ως προπονητής και με τον Φοίνικα Σύρου θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο κύριος λόγος που βρίσκομαι εδώ πέρα είναι γιατί βλέπω μία ομάδα που έχει δυναμική, έχει αγάπη, θέλει να πετύχει και πιστεύω ότι μπορώ να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και εγγυώμαι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου στην ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας υπογράμμισε: Είναι σίγουρα νωρίς, ωστόσο ξέρετε πολύ καλύτερα ότι η ομάδα πέρασε κάποιες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα, βγήκε όμως πιο δυνατή. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τη στελεχώσουμε. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουμε φτάσει όμως σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αυτά όμως πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε σίγουρα σε όλες τις τελικές φάσεις, αυτό είναι δεδομένο και από κει και πέρα να έχουμε μία ομάδα που θα κάνει το νησί περήφανο και εάν μας αναλογεί και μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους, θα το κάνουμε.

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό της προσεχούς σεζόν: Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κινήθηκαν πολύ γρήγορα, έκαναν πολύ ισχυρές ομάδες. Θεωρώ όμως ότι και η δική μας ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο.

Τέλος, σχετικά με το ρόστερ του Φοίνικα, έγινε γνωστό ότι δεν έχει ολοκληρωθεί, απομένουν 2-3 προσθήκες, ο βασικός κορμός όμως έχει φτιαχτεί.

 

Το βιογραφικό του Δημήτρη Καζάζη:

Ως αθλητής

ΜΑΟ Δημόκριτος (Α2) (1982-84)

Ολυμπιακός (1985-94)

Κτησιφώντας Παιανίας (1994-96)

ΑΟ Φιλία Ηλιούπολης (1996-98)

Πανελλήνιος ΓΣ (1998-03)

Στην Εθνική ανδρών έχει 61 διεθνές συμμετοχές, από το 1986 έως το 2001. Κορυφαία διάκριση της αθλητικής καριέρας του υπήρξε το Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη του Βελγίου, το 1987.

Ως προπονητής

ΑΕΚ (2004-08)

Εθνική Ελλάδος (2009-10)

Παναθηναϊκός (2011-12)

Ολυμπιακός (2012-13)

Παναθηναϊκός – Γυναίκες (2016-17)

Ολυμπιακός (2020-Δεκ. ‘21)

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (2022/6--)

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

 

foin_2432.jpgDSC_2426.jpgkazazis_2435.jpg

Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Παρουσιάστηκε νέος προπονητής ο Δημήτρης Καζάζης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject