Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2022

Δηλώσεις από τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Κώστας Χριστοφιδέλης και Κόρεϊ Τσέιβερς

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του στη Σύρο επί του Φοίνικα με 3-2 σετ:

 

"Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη για την Κηφισιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που εκ των πραγμάτων έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς.Εμείς για 2 εβδομάδα συνεχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ποια πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Οι αθλητές μου δειχνουν πρόοδο. Κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Πάντα είμαι απαιτητικός, πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Αν στο 4ο σετ παίζαμε με μεγαλύτερη διαύγεια ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι πιο εύκολα. Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε. Υπάρχουν διαστήματα που παίζουμε καλά και διαστήματα που κάνουμε παιδικά λάθη.Όσο κρατάμε τη μπάλα στον αέρα μπορούμε να κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Νίκο Τσάπο ο οποίος έχασε πριν λίγα 24ωρα τον πατέρα του. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα. Συγχαρητήρια και στον Μάρκο Γαλλιώτο ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι και άλλαξε τον ρυθμό, δυσκολεύοντας μας αρκετά. Είναι σημαντικό που τα παιδιά που είναι διεθνείς να έχουν χρόνο συμμετοχής. Ήταν πολύ ενθαρρυντικό τόσο για αυτόν όσο και για τον Γιώργο Παπαλεξίου. Εύχομαι και οι υπόλοιποι αθλητές να διεκδικούν θέσεις στις ομάδες τους, έτσι ώστε το καλοκαίρι που έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο, το Πανευρωπαϊκό, να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι".



Ο Κόρει Τσέιβερς της Κηφισιάς δήλωσε: "Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε και το τρίποντο. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστική και να προχωρούμε βήμα- βήμα σε κάθε παιχνίδι".

Media


Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Α.Ο.Π.Κηφισιάς Δηλώσεις από τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Κώστας Χριστοφιδέλης και Κόρεϊ Τσέιβερς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject