Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Στεάουα Βουκουρεστίου (Α΄προημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 10/1, 17:00, COSMOTE SPORT 7 HD)

Rate this item
(0 votes)
O Oλυμπιακός μπαίνει στα... βαθιά του Τσάλεντζ Καπ με τον πρώτο αγώνα που θα δώσει με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» για τη φάση των «8». Ο αγώνας θα αρχίσει την Τρίτη 10/1/2023 στις 17:00 (COSMOTE SPORT 7 HD).

 

Πρόκειται για τον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης στο Ρέντη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θέλουν «καθαρή» νίκη επί της ομάδας του Βουκουρεστίου, ώστε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους «4», με φόντο τη ρεβάνς στη Ρουμανία.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί καλά, για να αντιμετωπίσει τη Στεάουα, δίνοντας το 100%, με σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία. Είναι, ίσως, η πιο δυνατή ομάδα που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα, θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω, οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν, να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα».


Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η Στεάουα είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του παιχνιδιού, γιατί ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του. Προσωπικά, θα συναντήσω φίλους, που έχω παίξει μαζί τους στην Πολωνία και θα είναι μια μεγάλη μάχη, για να πάμε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να δω γεμάτο το γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας της Θύρας 7, να είμαστε ένα, όλοι μαζί. Είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο μας και θέλουμε, με τη βοήθεια τους, να κάνουμε το πρώτο βήμα εδώ, στο σπίτι μας, για να περάσουμε στην ημιτελική φάση του Challenge Cup».
 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.




 

Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Στεάουα Βουκουρεστίου (Α΄προημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 10/1, 17:00, COSMOTE SPORT 7 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject