Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2023

Τσάλεντζ Καπ: O Παναθηναϊκός στο Μπακού για τον αγώνα κόντρα στην Σουσά του Όκολιτς και των 12 ξένων (21/11, 17:00)

Rate this item
(0 votes)

Το βράδυ της Δευτέρας 20/11 θα «πετάξει» η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου αύριο Τρίτη 21/11 στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

 

Πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα το Μπακού και συγκεκριμένα το γυμναστήριο A.Y.S. Sport Hall Baku όπου και θα γίνει ο αγώνας ωστόσο ο σύλλογος έχει έδρα την πόλη Σουσά  στην αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο Νότιο Καύκασο.

 

Ομάδα του Ναγκόρνο Καραμπάχ

 

Η πόλη ελεγχόταν από τη Δημοκρατία του Αρτσάχ από τότε που κατελήφθη το 1992 κατά την διάρκεια του πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400-1.800 μέτρων στα όρη Καραμπάχ. Επί Σοβιετικής εποχής η Σουσά ήταν μεγάλο τουριστικό θέρετρο.

Στην προηγούμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ η Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά απέκλεισε τη Μιγιάβα από τη Σλοβακία σημειώνοντας δύο νίκες με 3-0 και 3-1 σετ σε αγώνες που έγιναν 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Δεν έχει δώσει αγώνες πρωταθλήματος ακόμα.

Προπονητής είναι ο Ζίγια Ραγιάμποφ.

 

Εχει 12 ξένους εκ των οποίων 6 Καναδοί

 

Στη σύνθεση της η Kαρί Μπουλ Μπουλ Σούσα έχει μόνο δύο Αζέρους στην 14αδα και αυτοί είναι αναπληρωματικοί (πάσα και λίμπερο). Εχει στο ρόστερ της 12 ξένους εκ των οποίων οι 6 είναι Καναδοί. Υπάρχουν ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός, ένας Ρώσος, ένας Αυστραλός και ένας Σέρβος.

Βασικοί της παίκτες είναι ο Aμερικανός πασαδόρος Ντιέγκο Βιλαφάνε, ο Σέρβος κεντρικός Αλεξάντερ Όκολιτς, ο Ρώσος διαγώνιος Πάβελ Μορόζ, ο Καναδός ακραίος Ζακάρι Πέτερ Χούτσεσον, ο Καναδός κεντρικός Αλβίν Βεμόν Μορμάν, ο Καναδός ακραίος Πιέρσι Σέφερντ Τζόνσον και ο Γιαπωνέζος λίμπερο Καϊσούκε Μασούο.

Στην 14αδα είναι ακόμα ο Αζέρος πασαδόρος Τουράι Χασανλί, ο Καναδός ακραίος Κάμερον Μάθιου Μπόουερς, ο Καναδός κεντρικός Τζέραντ Αντονι Μάρεϊ, ο Καναδός ακραίος Μπράετον Γιοσούα Φρέισεν, ο Αζέρος λίμπερο Ιλγκάρ Ιμάμγκουλίγιεφ, ο Ιταλός διαγώνιος Αντρέα Σαντάντζελο και ο Αυστραλός ακραίος Τζον Λαχλάν Μπρέι.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 21/11 στις 17:00 με διαιτητές τον Τούρκο Ραμαζάν Τσεβίκ και τη Μαυροβούνια Γιελένα Μίτροβιτς.

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Παναθηναϊκός Α.Ο. Τσάλεντζ Καπ: O Παναθηναϊκός στο Μπακού για τον αγώνα κόντρα στην Σουσά του Όκολιτς και των 12 ξένων (21/11, 17:00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject