Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-11-2015

Ο ΠΑΟΚ στο Βελγιο για τη «μάχη» με τη Νόλικο Μαασέικ

Rate this item
(0 votes)
Στο Βέλγιο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα του ΠΑΟΚ που για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζει την Τρίτη (21:30-απευθείας από το ΟΤΕ-ΤV) εκτός έδρας την Νόλικο Μαασέικ. Στον Δικέφαλο προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Κηφισιά και μέσα σε 48 ώρες να επιστρέψουν στις επιτυχίες μέσα από τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε στις 10.00 με προορισμό το Ντίσελντορφ και από οδικώς για την πόλη Μαασέϊκ του Βελγίου. Οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο ενώ για τις 20:00 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο γήπεδο Lotto Dome Maaseik που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας .

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα με την Κηφισιά πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο ήττες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση , 3-1 από την Τουρ εκτός και 1-3 από την Τρεντίνο εντός. Ανάλογες ήττες έχει και η Νόλικο Μαασέικ που ηττήθηκε εκτός με 3-0 από την Τρεντίνο και 3-1 εντός από την Τουρ. Έτσι, οι δύο ομάδες κυνηγάνε την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση ή στο CEV Cup.

Όπως και ο ΠΑΟΚ έτσι και η Νόλικο Μαασέικ προέρχεται από ήττα στο Βελγικό πρωτάθλημα καθώς την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε μέσα στην έδρα της με 1-3 από την Κνακ Ροζελάρε.

Για τον αυριανό αγώνα με τη Νόλικο Μαασέικ ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Θανάσης Ντίνας επισήμανε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την εμφάνιση με την Κηφισιά , να κρατήσουμε μόνο τις καλές στιγμές και να μπούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Νόλικο Μαασέικ για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Η Νόλικο Μαασέικ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα , με πολλές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και όπως και εμείς , έτσι και αυτή θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Θα είναι ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες».

Για τον αυριανό αγώνα ο Ολλανδός ακραίος της Νόλικο Μαασέικ Μάαν Γέλτε που είναι και από τους παλιότερους παίκτες της Βελγικής ομάδας τόνισε: «Αν και η ήττα από την Τρεντίνο ήταν φυσιολογική , η εντός έδρας ήττα από την Τουρ ήταν μια κακή έκπληξη για εμάς, ενώ με τον ίδιο τρόπο χάσαμε και μέσα στην έδρα μας από την Κνακ Ροζελάρε. Και στα δύο παιχνίδια πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα. Δεν μας πιάνει πανικός γιατί είμαστε μια έμπειρη ομάδα και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να επανέλθουμε». Αναφορικά για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ ο Βέλγος ακραίος τόνισε: «Είμαστε ακόμα σε τροχιά πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και δεν τα καταφέρουμε υπάρχει το κίνητρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο CEV Cup. Για αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μέσα στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του σετ από την Τρεντίνο έδειξε πως είναι μια πολύ μαχητική ομάδα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να τον κερδίσουμε».

 

C ΟΜΙΛΟΣ
3η αγωνιστική
1/12, 21.30: Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο) - ΠΑΟΚ
2/12, 21.30: Τρεντίνο (Ιταλία) - Τουρ (Γαλλία)

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΣΕΤ
1. Τρεντίνο 2 6 (6-1)
2. Τουρ 2 6 (6-2)
3. ΠΑΟΚ 2 0 (2-6)
4. Νόλικο Μαασέικ 2 0 (1-6)
 

 
Βρίσκεστε εδώ: Champions League Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ στο Βελγιο για τη «μάχη» με τη Νόλικο Μαασέικ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject