Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-01-2016

Ο ΠΑΟΚ στο Τρέντο κόντρα στη Τρεντίνο του Τζούριτς

Rate this item
(0 votes)
Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα του ΠΑΟΚ που για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζει  την Τρίτη 19/1 και ώρα 21:30 (ΟΤΕ -SPORTS ) εκτός έδρας την πρωτοπόρο του Γ΄ Ομίλου  Τρεντίνο.

 

Με κεκτημένη ταχύτητα  και ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη με 3-0  επί του Παναθηναϊκού για την 13η αγωνιστική της Volleyleague , η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε τη Δευτέρα στις 10πμ από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την πόλη Μπέργκαμο και από εκεί ταξίδεψε οδικώς για το Τρέντο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ιταλία συνόδεψε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος και ο Κώστας Παϊσιάδης.

Αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από την εύλογη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις μετακινήσεις,  δεν υπάρχουν και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του. Οι αθλητές του ΠΑΟΚ θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το γήπεδο Πάλα Τρέντο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας την Τρίτη στις 20:30 (ώρα Ελλάδας).

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-1 από την Τρεντίνο στην οποία αγωνίζεται ο διαγώνιος της Εθνικής μας ομάδας Μίταρ Τζούριτς.  

Μετά και το τέλος της 4ης αγωνιστικής η Τρεντίνο προηγείται στη βαθμολογία του Γ' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με 10 βαθμούς και ακολουθούν Τουρ με 8, και Νόλικο Μαασέικ με ΠΑΟΚ που έχουν από 3 βαθμούς.

Για το Ιταλικό πρωτάθλημα η Τρεντίνο πανηγύρισε δύσκολη νίκη χθες στο τάι μπρέικ επικρατώντας με 2-3 (30-28, 24-26, 25-22, 19-25, 9-15) της Τονάτζο Πάντοβα και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Όπως και ο ΠΑΟΚ , έτσι και η Τρεντίνο έδωσε μέσα σε διάστημα πέντε ημερών τρία παιχνίδια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιταλικού συλλόγου γίνεται εκτενή αναφορά στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι το οποίο θέλουν να κερδίσουν οι Ιταλοί προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Γ΄όμιλο και να προκριθούν στους «12» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα , όπως οι Ιταλοί αναφέρουν στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Νόλικο χρειάζονται πέντε βαθμούς για είναι σίγουροι για την πρώτη θέση.

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόιτσεφ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με τρεις παίκτες που έχουν διεθνή εμπειρία και έναν πολύ καλό πασαδόρο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο σε σύγκριση με αυτό του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη μετά και την αλλαγή προπονητή. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Γιάννης Καλμαζίδης που πέρυσι οδήγησε τον ΠΑΟΚ  στην ιστορική κατάκτηση του νταμπλ», είπε αρχικά ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μας έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης για τους «12» του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται για να παίξει ελεύθερα και γιατί όχι να διεκδικήσει τους βαθμούς καθώς η  καλύτερη τρίτη των ομίλων συνεχίζει στο Cev Cup».

Παράλληλα στο επίσημο site της Τρεντίνο γίνεται ειδική αναφορά στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στην πολύ καλή απόδοση που έπιασαν οι «ασπρόμαυροι» Σεπέδα, Χιμένες και Πέτρογλου. Διαιτητές θα είναι οι Χοσέ Λουίς Μιρά Αράρτε (Ισπανία), Μίλαν Ραΐκοβιτς (Κροατία).

 

C ΟΜΙΛΟΣ

5η αγωνιστική
19/1, 21.30 (OTE-SPORTS): Τρεντίνο (Ιταλία) - ΠΑΟΚ - Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)
20/1, 21.30: Τουρ (Γαλλία) - Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΣΕΤ
1. Τρεντίνο 4 10 (11-4)
2. Τουρ 4 8 (9-7)
3. Νόλικο Μαασέικ 4 3 (5-9)
4. ΠΑΟΚ 4 3 (5-10)





 

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ στο Τρέντο κόντρα στη Τρεντίνο του Τζούριτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject