Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2013

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. (2η αγωνιστική, 19/10, 16.00, Novasports-3)

Rate this item
(1 Vote)
Volleyleague
Το ντέρμπι των δικεφάλων μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που μάλιστα θα είναι και τηλεοπτικό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ που θα γίνουν το Σάββατο 19/10 στις 16.00 στην Πυλαία και στο «Paok Sports Arena».
Συγκινήσεις και θέαμα αναμένεται να προσφέρει ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ, που θα ξεκινήσει στις 16:00 (Novasports) στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.
 
Αυτή θα είναι και η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση για την ομάδα του Στέλιου Καζάζη με τους "ασπρόμαυρους" να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το αυριανό παιχνίδι κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά ο Δικέφαλος του Βορρά θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την προστασία της έδρας του και να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα κάνοντας την καλύτερη εκκίνηση για την φετινή σεζόν.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του. Η προετοιμασία της γηπεδούχου ομάδας θα ολοκληρωθεί ανήμερα του αγώνα με ένα πρωινό ξεμούδιασμα, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής προηγήθηκε κανονικά προπόνηση. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ να έχει επικρατήσει με 3-1 της Νίκης Αιγινίου και την ΑΕΚ να έχει επιβληθεί με 3-1 του Παμβοχαϊκού.

Για την αυριανή αναμέτρηση το λίμπερο του ΠΑΟΚ Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε : "Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε δει ότι η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προέρχεται από περίοδο φορμαρίσματος και αυτό φαίνεται από τις νίκες που έκανε στα φιλικά, στο Λιγκ Καπ αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για να μπορέσουμε να την νικήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε όλοι οι παίκτες πολύ καλή απόδοση γιατί μπορεί όλα τα σετ να κριθούν στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα είναι πιο προσεκτική θα είναι πιο κοντά στη νίκη. Εμείς προερχόμαστε από νίκη στο πρωτάθλημα , έχουμε καλή διάθεση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι ώστε να δώσουμε και με άλλη ψυχολογία το ματς με τους Κροάτες την προσεχή Τρίτη. Τις ημέρες που προηγήθηκαν είδαμε τα λάθη μας στο ματς με την Νίκη Αιγινίου .δουλέψαμε πάνω σε αυτά και ελπίζω να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι".

Όσο για το αν υπάρχει άγχος καθώς είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσα στο Παλατάκι ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ είχε να πει: "Άγχος δεν υπάρχει , ανυπομονησία θα έλεγα για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας . Στόχος μας είναι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς συνδυάζοντας νίκες και θέαμα". Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του και ποια είναι τα ατού της ΑΕΚ που πρέπει να σταματήσει ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε: "Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή πάνω στο φιλέ ενώ διαθέτει και πολύ καλό σερβίς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να της χαλάσουμε την υποδοχή για να μην αφήσουμε τον πασδαδόρο της να κάνει το παιχνίδι του.

Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με δίωρη προπόνηση, που έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας και περιελάμβανε κυρίως τακτική. Στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για την συμπρωτεύουσα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χατζόπουλος και Αχιλλεόπουλος.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής, Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε:

«Πρόκειται για δύσκολη αποστολή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και διαθέτει σκληρή έδρα. Το γήπεδό του παρουσιάζει ιδιαιτερότητες αλλά εμείς, με όσες δυνατότητες έχουμε αυτή τη στιγμή, θα κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως κάναμε στην πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό.

Έχω πει αρκετές φορές ότι η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη. Όμως αυτό που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα στην προπόνηση, το βγάζει στο γήπεδο. Η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα, είναι μαχητική, παλεύει μέχρι τον τελευταίο πόντο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και στην Πυλαία.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει η τακτική. Το ποιος θα επιβάλει το παιχνίδι του στον άλλο. Εμείς θα στηριχτούμε στο καλό σερβίς προκειμένου να προβληματίσουμε την υποδοχή τους και στην άμυνα-μπλοκ για να κερδίσουμε πόντους.

Στη διάθεσή μου έχω όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει. Γιατί όποιος και να παίξει, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Στην ομάδα υπάρχει υγιής συναγωνισμός, που βοηθά κάθε παίκτη να γίνει καλύτερος, γεγονός, που λειτουργεί προς όφελος της ομάδας. Είναι ένα από τα όπλα της φετινής ΑΕΚ».

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject